20/21 NON-JUPAS 專區 (3)人人有書讀

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
無所謂㗎早啲報 早啲留意到你
三月收offer 無in過

至於cj同pra邊科好d 呢兩科雖然都係comm 但係兩樣野黎架wor
讀乜撚大學,出黎做野賺多幾年錢同經驗好過,香港D大學全部垃撚圾
師兄係咪比人reject到惱羞成怒
Bu/cityu/polyu 有咩水泡商科推介下呀?
係讀撚完做左兩年法國自己既人工少過Asso一齊grad既人
Deadline 都未到。。
有冇巴絲知ling u社科收幾分到?

請問polyu nonju Add Post-secondary Qualification 入面嘅 Qualification Status 應該揀 Will complete study before September 2020 定 Will graduate in/after September 2020?
而家我讀緊IVE YEAR TWO
同埋第二張圖 update qualification and result 係要update啲咩 多數SET咩日子?
有冇人可以答下我
ive socail workyear2 sem3 gpa 2.6 想讀soci
咁低係咪收得皮,有咩揀?
你係咪想講social work?
咁你cgpa幾多? 起碼都要3以上先叫做有機會
我都係Ive
我自己揀Will be complete before 9/2020
日子我填左polyu mon jupas deadline個日
咩cgpa
3.3應該都夠 我都係呢個gpa收offer
想問下poly mon Jupas

要填asso個陣讀咩major 但我social science (ns)無major 填ns定social science好
含大可能有啲機
我個陣係填 NS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞