20/21 NON-JUPAS 專區 (3)人人有書讀

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
呢類人真係有好多,你咪當雖然最尾自己做得最多野最辛苦,但少一個競爭對手囉~越多呢類人GPA先越容易高
有冇人知poly language and speech science (top up)係咪係speed上堂?同degree 有乜分別?
FYI, 到時你入到去CAH要睇成績去揀stream, 而中文係最搶手, 最多人爭嗰個, 所以加油喇Ching
上面有巴打話early round 報city im有direct offer
咁如果我報im同management
im出左offer 咁management 仲會唔會比interview 我
同問
係咪報幾多科都係得1個interview?
有啲擔心讀唔掂im 好似好it咁
唔該曬巴打
有啲浪費3.7有city poly啦
Thx
想知讀緊cccu year2 報city係未要交year1 既gpa supporting document
sem 1+2 cgpa 2.93 社科有咩水泡科好報,聽人講edu有科gobal and hk study有3就收,想問下真唔真?
sure
聽人講2.8會有interview
屌你係咪咁得閒
想問下報完之後 如果sem3 gpa突飛猛進 個choice 可唔可以改
交咗都唔可以改 未定就唔好交住
BU DMC伏唔伏 見冇乜人講 收幾多gpa?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞