20/21 NON-JUPAS 專區 (3)人人有書讀

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
根本都無咩水泡
科科啲人都差唔多咁高
師兄點解揀cj
可唔可以簡單講吓分別
city報左gbsm仲可唔可以報im?
我無讀過pra唔知 但Cj係讀新聞 功課都係落手落腳做新聞故仔 pra係公關廣告 應該係講創意同傳意方面多d
幾多gpa可以有direct offer?
唔使 我個陣係報politics 報咩stream應該都有影響 因為報housing個啲好多都要in 我就冇 同埋頭先都話我gpa唔高 所以都有機會唔使in就收到offer 總之都係睇你報咩stream啦 年年情況都唔同
Hello第一次問 想問下asso yr1 想報cu文/社科係咪一定唔會收我有爬過之前既excel 好少見到人yr1就入得返Cu year 1但佢又有first year entry
利申文科jj retake完英文2升3 算唔算有full cert?
好想入中大 唔好意思問咁多
屌 記錯
柒左
唔算 叫得full cert又點會計retake 同埋cu個first year entry其實都係俾asso year2入
姐係我本身無3322 但retake完有3322 佢都唔當我有?(我真係唔清楚
anyone?
Sem3真係對低GPA既好大壓力就算科科都高過mean都覺得自己做得唔夠好好想自己科科都A
咩科咩gpa啊
想問下 hkcc yr2想入poly 5寶洗唔洗有full cert?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞