20/21 NON-JUPAS 專區 (3)人人有書讀

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
你social science 報science 就應該冇乜可能
如果你報BA都仲有機
社科換理科真係差太遠
Cie top up出bu cert 出到今年y3
Ching有內幕?
space aalh 3.3係咪冇得揀了?
咩內幕係人都知cie top up出BU cert出到今年y3 你今年先報non jupas下年入cie y3畢業會出cie cert
Ok thx
小弟上咗岸但想用返asso個gpa報其他u
讀緊宜家呢科覺得伏 校園文化又唔啱自己想轉
請問係咪要quit咗先報得nonju定係可以收到offer先quit?
驚quit咗唔得兩頭唔到岸
求解答
sem 1+2 cgpa 3.7 business 有咩好報,唔想入水泡科 dse英文2咗
我本身英文2左
retake 有3返3
報non jupas個時 可唔可以打埋上去?
點解唔得?
你可以唔quit 報non jupas 報晒自己u gpa同asso gpa就得
Btw 如果你係ugc 可以直接quit U 因為ugc tran ugc同冇可能都冇咩分別
Hi
因為我見到有啲人話要full cert 先得
Hi
唔係三大先要full cert咩
Hin
小妹今年Year2讀緊public relations and Corporate Communications 嘅hd,Year1 cgpa 3.44
但dse英文2咗(會考IELTS )
有冇機會入返Bu或者City類似嘅科?
因為我見Bu都係收翻cgpa成3.7
可以照報non jupas報返asso cgpa上去就得
利申:同你一樣上左岸 想轉科
我等有offer先quit 驚quit左到時冇offer就大穫
Ching共勉之
有3就打埋上去 照計應該冇問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞