20/21 NON-JUPAS 專區 (3)人人有書讀

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
Year1報non-jupas 係唔係無3322一定唔會比offer 連會報ielts補返都唔會比offer?(非三大)(商科)dse得18分
6條3 year 1 想上岸嘅話 爆4都未必得
Btw 報咗先
Cu ibba冇4唔會派interview
👌
禁我報哲學開心下先
city u non-jupas 入錯個人資料係唔係要填佢份Online Enquiry Form同佢講?
可以補ielts 會有offer
space 3.9x都有得in (好似係)
bu hrm機會低 除非你in得好好
city可以報定先 都係2舊一科
poly就2月先dead 出左gpa再諗
thx ching
冇用既...佢會叫你係support document 到support返啲資料就算
有無可以year 1想報non jupas 中文2左 應該考GSE定IGCSE?同埋幾時有得報?
知唔知幾時有得報?
如果有埋Ielts 有冇機博Bu marketing
唔去in係咪一定冇offer
你話呢....
想問下未quit u算唔算特殊情況,驚過咗5號申請佢唔批
唔該

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞