20/21 NON-JUPAS 專區 (3)人人有書讀

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
想問city mgt 平均gpa 收幾多?
sem3爆4應該有
sem4已經無乜用
收得少人 個名威啲
Lm
有冇Poly Enviroment and Interior師兄姐
3.6 3.7
3.5都未必有得in
咁洗唔洗報first round先?
Bu cj 要唔要Interview?
見有人話video 有人話無

同埋想問下Bu讀Cj定Pra好
絲打又係社科?我諗住如果唔得就求其ou讀完算
ghks pam收分較高 ges gcs(sf)可以一戰
ges如果你in得好 加拉cgpa上3 應該有機
我英文麻麻地,好驚interview會答唔到btw 我宜家就係讀cccu嘅pam
gp discussion唔難 你in之前最好prep news熟悉下
佢都係問返啲環境政策嘅news?
唔該曬你
但係想問返報yr3 entry嘅話唔係可以直接揀stream? 定都要入左CAH先再揀?
如果你入yr3 entry就可以直接揀囉, 至於每一年派嘅中文stream位有幾多就要睇返以往嘅excel數據了~
同埋我啱啱頭先去睇個網, 佢就話advanced standing嘅話應該要group interview
((((( 雖然我唔清楚係唔係中文有5就唔洗interview
可以等sem3 升左gpa先再諗報咩科
可以考慮下報edu 佢話最少要3.0再睇interview
Edu冇咩興趣
想問下yr1報bu但係未出gpa 係咪可以照報比完錢 之後出咗再補翻?而家個gpa填咗0.0
好 唔該曬你
你拉返上3.0 3.1考慮下報啲冷門嘅科
紅巴

我睇下可唔可以拉返上3.1-3.2搏bu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞