20/21 NON-JUPAS 專區 (3)人人有書讀

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
Ching 你想講咩?
巴打 ppp諗住點排主修?
依家IVE YEAR2 我想問 OU SSSDP 課程係咪一定有資助

唔想一年9萬幾
純粹我都想報ppp 但點諗到點排姐
有機會 就算 first round 唔收 都可能有n手飯食
想問下edu sport science收幾多gpa
N手飯即係人地唔要個offer咁就可能會俾你
報嘅話你 early round都冇咩所謂嘅 佢唔收最多擺你去 main round度處理
小弟9月尾時已經報咗polyu non-jupas senior
錢都交埋
睇返𠴱科寫住3月-8月先開始面試
正常幾時會收到email或者電話通知你面試時間?
交咗IVE三個sem
唔同主修收分有高低之分 啱啱過左嘅non jupas housing收最高gpa management收得低
我有個fd讀ou 有申請3萬蚊資助
巴打你有冇考ielts呀?
我都係ive想報polyu 但struggle緊考唔考ielts好
三大係咪要DSE full cert?
中文2咗,考ICGSE 中文得嗎?
冇sssdp通常都有得申請nmtss3萬蚊資助
睇你下個科有冇要求 冇寫好似唔洗
當然有考到應該好過冇考
冇考 唔想比考試費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞