Running Man 討論區 (16)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
嘉賓都醒 簡三個炸彈就係知道一定會搶鏡
睇完下集預告唔敢睇
應該唔會,純粹想製造節目效果
之前好似爆響口話得鍾國單身
都好明顯唔係
佢地條線仲勉強過懵鐘
90後應該點都玩過一兩次紙板康樂棋
Somin有拖拍
未試過有loveline係難頂到一見就飛
世贊係個空姐?
嗰下唔係講男人當中昨咩
係啦 somin應該冇對象 如果唔係就唔洗見到男嘉賓就變戀愛青蛙
好可惜係光洙有拖拍之後 有女嘉賓上黎節目都收斂好多冇咗容陷愛呢個稱號
光洙未公開都戀愛光洙啦
somin同光洙原本條loveline我幾中意
其實game設計唔係話好差 最主要係剪接問題令到人睇得好辛苦 有時又慢鏡又重複懶係有神秘感勁煩
loveline應該係年尾要搏個獎先咁chur 可能過完年會好啲
如果呢條loveline攞獎 真係黑箱作業
Gary智孝都冇得拎 光洙同昭旻拎果陣已經覺得麻麻

同埋今年最優秀賞真係要比haha 個個都拎過咁制爭佢
唔好話love唔loveline 單睇昭旻同世燦都唔襯
唔知大家有冇睇1%的可能性 因為昭旻係套戲女主角就去咗睇 佢同個男主角襯好多
沒人期待的愛情線
但成員有爆昭旻私下揾世贊 然後世贊話已經搞唔清係效果定點
好中意睇光洙對住女嘉賓ff
上年sbs頒獎都無邊幾對loveline提名
我估要做下d提名姐
就咁睇落鐘國會拍都係搵圈外架啦
圈內愛情線俾人炒作到爆
但係佢要自然相遇 連有人介紹都唔肯
佢依家咁鬼忙 又要做運動
除左係節目都幾難遇
一係學大神揾個主播
gary智孝無拎過真係天怒人怨
咁多年monday couple 又咁有效果 根本邊一年俾都好合理
至少gary錫智孝面個年就應該俾啦
《無挑》捲入是非 劉在石否認係性醜聞主角
90年代叱吒韓國樂壇的51歲韓國男歌手金健模,10月底宣布已與交往一年的鋼琴家張智妍註冊結婚。不過,本月初驚爆被夜店女職員指控強逼口交及性侵,又涉暴力對待另一夜店女職員,而受害人都是透過韓國律師姜勇碩的個人YouTube頻道的節目爆料。節目昨日播出一名聲稱是夜店女職員的聲帶,並指另一名男藝人亦有性醜聞,是曾上過綜藝節目《無限挑戰》的男星,又指該男星平時形象健康,惹起網民猜測。
節目播出後,網民紛紛議論該男星身份,《無限》一眾主持亦成為討論對象,而國民MC劉在石曾主持該節目,而且形象健康,所以就成為嫌疑人之一。劉在石最近為節目《玩甚麼好呢?》挑戰做歌手,更以新人歌手「溜三絲」的名字開騷,他今午在汝矣島舉行第一張專輯告別演唱會的記者會,與記者見面時就親自否認傳聞。
劉在石說:「今日《無限挑戰》登上了熱搜,有好多記者問那個人是不是我,令我好不知所措,雖然不是我,但的確引起了誤會,所以借這個機會澄清,希望不要有無辜的人被誤會。」

屌你大神都敢搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞