Running Man 討論區 (16)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
好撚失望
永遠既仲有機會
最後石鎮自爆頂唔住首歌個下笑死
石鎮跳團舞嗰度笑撚到我
老實講世贊今集都幾好笑
世贊今年係好笑左,之前真心有少少透明
漢娜好似越睇越靚,學昭旻當初咁一樣冇野做,順便入埋黎做固定好過啦
好笑咗一排啦,好過佢阿哥好多,啲笑點唔尷尬,又唔會冇禮貌
原來鐘國套飛吧小射手拍新一季
總算完左佢既心願
當年拍到一半 無啦啦要當兵 最後一集鐘國喊左
仲要呃班細路話幾日後就會返
唯一一次見金鐘國係節目上面流眼淚

其中有個細路依家踢緊西甲華倫西亞
不過佢係鐘國入伍後先加入小射手
54歲老爺爺 仲要人跳bubblepop
其實好悲壯
石鎮同個女嘉賓好慘

同班後生既比舞 仲要跳5次

個女嘉賓直頭無乜表現 最後要沖水炮先有鏡頭
Lee kang in
鐘國活躍真係好撚正 其實佢都可以好好笑
做下其他角色定位咪幾好
唔係一味能力者
安排佢玩中間個問答game 但又cut哂所有鏡頭
炳宰叫好少少少 但都係冇乜深刻印象
個pd剪接技巧仲衰過新仔
btw有冇人留意到最後跳舞game 每題一開始播片個陣,佢又特登上鏡彎腰,避開電視。我心諗完全唔使要呢個鏡頭都冇問題 剪黎托咩
智孝真係唔掂 成集淨係聽到佢啲笑聲 同鍾國話佢淨係識世宗大王不停否認
見到佢啲反應都覺得好尷尬

佢都係時候嫁人 退出專心拍戲識仔算啦

漢娜in
呢下好笑喎唔通話 係呀,我唔識呀
on9製作組 集集都俾members抽水咁濟,搭巴士移動玩小遊戲真係好無謂,反正你d game都唔係咩大工程,直接book個大場set好晒玩算啦屌你老母
咁都好笑 你睇桶叔叔係咪會笑到碌地
Book 場玩室內細game都可以好睇又好玩
丁一宇(?)第一次上嚟個陣又咪有一段係細場玩細game,但好睇又有效果
依家個垃圾pd真係
今集擺明做比個女仔,宣傳佢
請咁多嘉賓都唔知做乜

條女 開場訪問 > 最尾懲罰 > 完
其實水炮懲罰有乜咁好睇⋯⋯
又唔好笑 又冇效果
個重點明明就係 唔通答唔識呀
不如學最初
罰下著熱褲去便利店食面
或者著馬騮衣去車站派馬騮公仔
起碼有noise又唔會搞到病
抽running ball其實幾正
贏咗都可能要罰
Exact7ly
一個大場玩晒啲game咪算囉
根本睇唔出佢地要搭咁耐巴士去另一個場又係玩埋啲細game 嘅需要性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞