Running Man 討論區 (16)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
即係話本身光洙要連埋HAHA先入得?
之後在石爆響口講返原先規矩?

利申 未睇 但係見今集評論好差
定時定候就會討論嘅問題
厭唔厭架
呢到係咁 集集都會有堆人插
我覺得佢根本就睇過曬d片
跟住扮估中團名但特登錯歌名
等後期可以slow motion 其他人表情
講緊一年都幾十首歌
佢地仲要出埋d 19 幾年前既歌
靜係叫我認2019年都味必可以咁準估咩歌
同埋睇世贊成集既眼神
絕對唔似係普通無功能既角色
諗起好耐之前有集又係咁
突然走去撕一個無關係既人跟手扮唔知發生咩事
無啦啦做一d 意料之外既野,好突兀
我唔係追住世贊來彈,只係覺得製作組暗地裏比好多任務佢
你意思係為咗節目嘅任務,而唔係game嘅任務?
好撚悶,d game設計無聊 規矩又難明,呢集完全飛住嚟睇,最好笑反而係member嘅對話,要你個pd根本冇鳩用,白逗人工,仲要成日加自己個樣上鏡,好撚噁心
關咩事 第一次真係好笑 短時間之內loop返同一樣野點笑得出
其實綜藝ge嘢,話完全冇劇本實冇可能。
拍到出黎,大家開心笑一笑就好,認真就輸了
其實我連第一次(便利店個集)都笑唔出, 見到佢演出應該會覺得驚喜多過好笑掛。。。而且便利店個集所有忍笑嘅check point其實我都笑唔出
最後金鐘國好正
1vs4
痴左線狂撕名牌
好有以前開無雙既感覺
但PD唔跟規則判光洙佢地贏
如果唔係又成為經典1vs4撕晒全場
個pd就係成日短時間內重複玩game
去到而家直頭最尾都係換湯唔換藥
一定有spy 搵提示 低b懲罰
最後反高潮

剪接扮緊張 罐頭woo
劇本式咁搵到key提示

我覺得忍笑同喜歡討厭game會短時間內再出現
但光洙同鐘國都應該互相知對方有無敵?
咁如果撕晒其他人,光洙咪唯有企係度等鐘國簽名
其實要翻炒嘅話
好似上面巴打話齋 以前集數大把橋段可以翻炒
上集在石都有爆響口 搞到智孝同漢娜難做左
明明之前入監獄要掩口
睇搞笑個part睇到好尷尬🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
咁其實主PD都係制作組入面
光洙自己行入去都可以叫做自己放自己入箱?
正解 唔明上面咁執著做乜

唔通真係要抬光洙入去先算咩
今集第一次由頭到尾都睇唔明規矩???
平時睇睇下都會明 今集到最後都唔知咩事
大家有冇話推介有邊幾集係好好睇?
最後廿分鐘先明同好睇返 佢將主pd set做鬼呢個所謂反轉搞到好混亂 我睇咗陣先get到鬼係好人
屌 原來有同路人
今年有冇邊幾集特別好睇/推薦
睇RM 唔洗明規矩...無謂浪費腦汁

睇成員互動 輕輕鬆鬆又一集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞