Running Man 討論區 (16)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
第3隻GAME 哈哈答錯個一round明明坐係鐘國隔離 畫面一轉變左智孝係鐘國隔離 再轉又變返哈哈
肥仔PD俾人炒的機會又到了
Ryan Reynolds真係上 啱啱官方IG講咗
之前都會有呢D剪接問題
記得有一集好似係講兩個自己既形容詞 如果其他人都有講就唔洗淋
明明最後係智孝 但中間個SHOT已經見到智孝成身濕晒
講錯左 應該係明明到智孝 但跳過左兩個 播左在石
但播在石個陣 智孝已經成頭濕晒
類似係咁
佢地兩個真係好好笑 唔會放過對方
韓國人d英文係咪真係廢到咁誇張
應該係佢哋個年代係? 而家應該好好多(9up)
同日本仔差唔多
因為日本用片語,韓國用母子音
兩者都係靠自己語言拼出來
其實中港台韓日 呢幾個國家/地區, 我懷疑係得香港先咁著重英語學習/應用。

出到嚟做嘢, 我都唔知點解香港人 send比香港人睇嘅 email / powerpoint要全英文。
究竟可以無經費都乜野程度
睇下集個預告 完全無興趣
事實上作為國際化城市的確要注重英文
而日本同韓國大部分都係靠本土產業發圍,佢地都對自己國家有自豪同驕傲感

至於香港人同香港人既文書野要用英文係因為認為英文比較formal同感覺上高級啲,難聽啲講係扮晒野
黎緊呢一個月都係咁架啦 將就下啦
之前fanmeeting 用哂今年經費 等新一年
真係可以0成本咁做1集
都算

D game都可以無新意到咁
無競技氣氛 無腦 無活動

都由佢

成員互笑d點都開始重複
又講石鎮旅行 又笑下couple
智孝答唔到題咁

都算

勇度個位都3 4次都仲可以拎出黎

不如重播之前d集數算吧啦
光洙話自己細個好靚仔 跟住轉個撚頭有相睇 笑撚死
覺得又係嗰啲嘢 無變化
不過每星期睇rm 已經變咗習慣
李英愛張相咁撚靚嘅?!!!!!!!!
泫雅都係無變過樣
其實勇度個位有咩咁好笑可以loop咁多集 你話似咩?我又覺得個個化出嚟都係咁普通,反而有啲三不像,不倫不類。。。
對比番光洙個光凡達,起碼光洙真係高同鬼祟樣,有代入感
第一次昭旻扮係幾好笑 個問題係垃圾pd見一樣野好笑就不斷重複loop
以家都無乜有新意既節目睇
樽頸位
其實佢認真玩好難輸
好似之前有集2ne1俾人蝦
佢根本連後生大隻都照掟落地再撕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞