Running Man 討論區 (16)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
唔知大家有冇睇大神套新綜藝
金泰浩真係做pd做得好好
無挑無新意寧願接埋
再反觀Runningman
死做爛做
都已經冇曬貨
都要繼續做埋曬啲懶搞笑嘅野
冇心諗新野就好似無挑咁停一停先啦
其實最強戰幾平衡下 因為每個人都有唔同技能互補不足 所以未必係鐘國贏硬 認真既話
就好似死亡筆記咁 寫你名就玩完
其實最強戰既設定就係想平衝各人能力,以免是但一個屈全場機
而家個PD成日玩有反轉既spy 整咁多rule 就係想達到呢個原意
如果好似上次咁1VS4之類,鐘國係冇得輸
唔係PD出錯 光洙自己行入去都計贏,鐘國會撕哂所有人,跟住慢慢同光洙玩
如果寫個名就玩完就唔叫平衡啦
其實rm一開始都係唔平衡架啵 講緊紅藍隊個期
你見之後班pd 都加曬啲野阻撓鐘國就知咩事啦
好笑還好笑 睇得多佢贏你唔悶咩
係睇開RM根本唔洗討論咁多

你講得出依句野
咁你喺Running Man 討論區 (16)依到
有咩討論價值
到底有冇韓國人屌過個垃圾哲民PD?
以前d PD出鏡會遮樣 或者只會咁岩影到側面
邊個會好似佢咁成個笑樣zoom到咁近咁出鏡?
同埋我日日都會翻睇以前既集數 當新一集咁睇都仲好笑過依家
屌佢老母我依家下下都飛住睇 好撚掛住以前個rm呀屌
True 有班人好明顯係近排先開始睇

呢個post平靜左一排而家又開始上晒腦搵野屌
最緊要條友冇羅pd咁有料,規則講到一舊舊,但又集集出鏡
我成日覺得韓國人好似對Running Man WFC
其實佢係咪想學新西個PD咁 所以成日都出鏡
最近開始仲要成員扮裝
D game都開始抄 人物問答
佢唔會學到羅pd架 死心啦
deadpool上嚟嗰集尷尬程度會有幾高?
點解昭旻可以連普京都唔識韓版港豬
9估都係好似上次咁淨係出一part 好快過
以前d規則會寫係紙到等成員自己讀出黎
我唔撚想聽個垃圾哲民把聲囉
搞撚到依家完全冇分組/分車/情景劇小隊
以前會試左work會擺出黎比成員玩
依家d規則佢老母聽完都未必明
屌佢老尾咁撚垃圾 我都走去做PD啦
懷疑佢揾個vj影住自己 如果唔係點會cue咗落佢度
而家啲game全部都規則極複雜 連啲成員都唔知佢up乜鳩
無冕之王
睇咩公司但連同同事嘅conversation都成日用英文 我自己都覺得過分咗
笑石鎮已經係固定情節
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞