Running Man 討論區 (16)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
我唔係話心酸嗰位巴打,我一直都話成員年紀開始大,RM轉型係必然,我都相信智孝會搵到新定位
光洙同在石都係RM萬能KEY,所有成員都擦到火花
是但啦 有得睇咪得 有幾何一套綜藝可以做足9年
講起轉型因爲成員年紀大 我就冇意見。但如果集集都係以前咁既模式,我地香港觀眾可能覺得幾好睇,但喺韓國實俾人話炒冷飯。尤其韓國一年咁多綜藝咁大競爭,要keep住做轉型係必需
講真啊 智孝就算冇乜鏡頭都係咁多人中意 你見上集智孝同昭旻一齊行岀街 智孝啲人氣勁到 分分鐘佢自己都睇透哂啲酸民講嘅野
我淨係想睇智孝J圖
活動量大嘅遊戲對鍾國同王鼻都唔friendly
諗下一個成5張野 一個fm踎低起返身都要人扶
今集嗰女嘉賓同之前瑜珈嗰個都好正
今集幾好笑

不過智孝真係
如果識講野小小 今集可以極好發揮

有海量機會
可惜
今日定上星期嗰集
今日
漢娜分左手
唔使同王大陸一齊
長髮漢娜
真係好靚

世贊個格真係唔啱玩loveline
求下大神唔好再cue佢地啦我頂唔順
今集笑到仆街
國主 跳舞智孝答問題
真心個個都好突出 請啱嘉賓 真係近排有嘉賓最好笑既一集
今集多笑位
不過又用左40分鐘開場
有無人有睇最後1分鐘講怪談嗰part?
係咪介紹另一個節目?
垃圾pd死都要出下鏡
漢娜對答接梗好自然好似固定班底咁
一休息就即刻上RM 真家人
講真如果多笑位,開場耐少少都冇咩所謂 反正都係分開兩集
最怕個啲開場勁耐 中間任務skip哂 就落最終任務
everglow個member
準備成晚就係得呢啲,睇得出成員都好尷尬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞