Running Man 討論區 (16)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
鬼姐妹個集真係經典 仲要有秀智
其實今集個pattern大約一個月就玩一次 而最近兩集仲要差唔多一樣
咁翻炒鬼姐妹個pattern實得啦 反正咁耐冇玩過
有個youtuber 叫「korean englishmen」之前有一次佢地邀請左Haha做嘉賓. 佢地傾計既時候 提到runningman 所有成員都因為個節目搞到傷痕累累 嗰個都有‘盤骨突出’ 原因係因為佢地節目要佢地跑黎跑去。 所以佢地宜家 多做用腦少撕名牌
On9 pd cut哂成班成員玩到出哂汗既遊戲
哂時間播巴士垃圾game同不斷重播無謂鏡頭
所以我寧願佢地坐係到玩小遊戲仲好 好過跑黎跑去傷身
坐係度吹水 有時仲好笑過搞太多無謂野
今日個集開頭好悶,因為都唔係好好笑,反而覺得佢地有啲係格硬笑出黎反而去到最後睇到有啲緊張既,諗番起佢地既超能力特輯,哈哈個能力而家叫佢叫番個咒語出黎佢應該即刻搵窿捐
剪接真係好有問題
除咗最後之外
覺得今集最好笑係光洙係塊鏡見到自己嚇親
佢地有d位好明顯係夾硬笑
對於鐘國呢類人應該全程心諗做乜鳩
其實見到韓基範係咪真係咁好笑 笑到要碌地
成個環節我真係笑唔出 就算成員扮鬼扮馬都唔覺特別好笑
上一次出現我覺得好笑嘅
但咁快就翻炒 反而覺得好無聊
好唔好笑真係好主觀,同埋你地個圈子無光豬同韓基範
照你咁講 所有搞笑藝人節目可以收皮啦 我地個圈子都冇搞笑藝人
PD要逼成員笑 ok fine,但最少都要觀眾覺得好笑,如果唔係俾人感覺就只係成員同制作組圍內自high 我地就睇到好尷尬
昭旻成日都好短命 一係比人當亂民 一係知道得太多
不斷重播佢把聲講解聽過唔知幾多次嘅規則
雖然講極都因為剪輯而搞到好亂 佢把聲又煩
韓基範出黎其實好尷尬
第1次好笑
第2次就係小丑

仲有個咩鐘意唔鐘意既game
點解仲未ban
究竟無貨到咩位
都要有多d變化啦
成日上網搵d問題做mc就當遊戲
個喜歡討厭game既存在意義就係攞黎笑光洙套老千
石鎮:NO
諗諗下係咪班pd無晒錢
成集都幾乎無咩成本

之前去旅行洗晒!?
分明係 早幾十集haha定邊個講過而家既經費係得呢啲
同埋office度嘉賓咪講左句 我上黎rm就係為左比人畫花塊面 我覺得好有骨
Btw Ollie同Josh都幾好睇
上集其實唔難out人
佢地自己玩柒左啲禁區, 個嘉賓又郁手郁得太遲
忍笑game 出得太密 變相唔多好笑

寧願佢玩估人物仲好睇

Btw,智孝跳舞拉起件衫

雖然話入面著到好厚 但做出黎都唔好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞