Running Man 討論區 (16)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
我覺得近排最好笑就係今集

藍隊不斷all in trick笑死
幾次要毀滅枝交叉棒

不過係最尾個遊戲剪得太多
又再次草草結束
想睇埋其他out人嘅方法
真心 running man 史上最垃圾呢集會係top 5

剪到唔知似乜 我睇左一半第一個game即刻拉一拉睇下仲會播呢個gm幾耐
終於搵到同志

第一個game好笑到有幾段我係咁loop嚟睇
依集我飛到傻
其實今集衰在cut左好多第二同第三隻game姐
第一隻game點都好過又係佔左成集既一半時間既開場啦
今集唔係唔好笑
係剪得差

第一個game係好笑但重複笑點太多
搞到最尾2個game好似睇緊精華

包剪揼loop咗好多次
笑到仆街
老實講我真係寧願佢用opening都好過玩隻game
因為一來文化唔同唔知隻game點玩,二來無限loop左50幾分鐘,重重覆覆又重覆,真係咩game都頂唔順

再講啲剪接差到咁,有乜理由會咁樣排序,啲game分配啲時間完全失衡,節奏錯到一個點,好多時心諗「下?咁就完左啦?」又或者「屌你老母,究竟完未?」,自從呢個毒撚垃圾pd揸大旗之後,成個節目變到好無趣,唔係多得成員救返同固有fans支持,以咁既製作節目質素早就斬撚左,個pd幾時先收皮
收過皮
但肥仔pd唔爭氣
其實藍隊三咁嘅化學反應點玩都可以玩出新意 覺得好笑係因為佢地本人
但仍然唔可以改變到剪得垃圾嘅事實
純鳩估
1. 呢集應該可以出集半時間,但因下集rr來,所以焗住剪成一集。
2. 第一個game,都係類似飛行棋+康樂棋,睇多陣都知玩法la, 係唔清楚擲左乜姐。剪輯計,一盆棋如果剪左個尾咪更加唔明,更何況盆棋最後有反轉。笑點都係成隊藍carry, 我唔覺太大問題。
3. 第二個game,其實每隊都玩左1-2rd,變化又唔大,成員都開哂cheat咁濟,加埋包剪揼,我都覺得合理wor
4. 唯獨第三個game,呢個確實剪得過份ge,如果以結果推論kjk一早out左光洙,之後都係輾壓,咁剪都冇計,但希望近年尾,剪輯片段會播番。

意見討論,不喜勿插
髒手第一二三代
一齊出包個下個腦轉慢少少都跟唔到

終於有佢老婆正面相
室外太涷玩唔到 本身字幕都話由室外開場改室內
但我覺得肥仔pd有心做好多
佢多D競技 , 但可惜衰左單抄襲
就算唔係抄襲單野
佢收視仲差過毒撚pd
想睇智孝去LA呀
毒撚pd醒啊 請多啲嘉賓谷收線
同埋個排除左肥仔pd有份諗之外,都多左其他製作組嘅人諗內容,仲要被接納,冇記錯有啲有教育意義嘅集數唔係主pd諗出黎
Gary殘左好多
其實肥仔PD都係得頭同尾個幾集好
中間不停loop個人技同捉鬼game
其實點解會睇唔明 running man都唔係第一次玩擲柶
講起rm擲柶
上次兄弟對決個擲柶好好睇
點解好似無人記得咁
快啲來白鴿搶野食啦
其實你知唔知乜係康樂棋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞