Running Man 討論區 (16)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
鐘國串智孝個到勁好笑
唔係因為佢識條問題 而係佢只識世宗大王
之前d集數真係好睇好多
利申ep1好努力地追到依家 有啲集數好悶都要照涯過
有冇人都覺得石鎮好慘 成人比人串比人笑
btw有啲位佢又真係自己衝出黎柒
今集遊戲內容真係
石鎮後面救番成集 笑到肚痛
咪係
佢一早已經係定位左被人串同玩鳩既角色,咁多人咁認真做乜
如果唔係一早定位/私下有傾過,你估其他人仲會唔會集集都攞黎笑
仲要韓國網民出名係道德塔利班
今集真係麻麻
期待下集
唔覺得石鎮有咩問題好鍾意佢 好記得有集佢企係個氹氹轉自己轉 成個廢老咁 笑撚死
後半part右邊5個成班花生友咁
不過真係好耐未睇過真係笑得出既跳舞game
如果唔係石鎮出 光洙跳都應該笑到肚痛
今集d參與度好低
每個人都係玩一隻game同個食飯無聊game

之後就睇兩隻game

係好彩都多笑點
而家懶到已經定點拍攝算

Btw光洙笑到個樣好好笑
5個花生友睇得好開心
我睇佢地咁笑成咁我都好開心
世贊成日講話石鎮仲有機會 笑撚死
今集個跳舞終於唔洗好似之前咁播歌叫人自己跳
又自己決定邊個跳得好咁,又尷尬又悶
跳舞part好睇左,世贊show個mon呢下笑左,好有sense
明明可以玩兩集就一集完,之前個d又介紹用1集鬼咁悶
下集預告好正但應該又係有2人喪屍,要搵題示個d
仆街喇
呢個跳舞game只少翻炒兩次
成集個幾鐘 最好笑已經係鐘國毒舌笑石鎮
呢下好笑 但真係好撚無聊兼失望..
我睇佢地仲好笑過跳舞個4個
漢娜真係好放,好玩得
無啦啦跳番FAN MEETING 隻舞出黎真係笑都停唔到

好有急才
要特登為漢娜上水
太正
跳舞game笑到黐線
今集本身差面睇到好頹
一到跳舞part笑到仆街
石鎮真心廢老得好好笑 一跳fm舞個到我爆笑左出聲
同埋今集世贊又配合得幾好 個個位好醒目
個女guest YoooA? 又跳得幾好睇
漢娜皮膚好好又好搞笑 rm家人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞