Running Man 討論區 (16)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
智孝opening 個樣好眼訓
坦白講撐智孝就一定,不過佢真係要比d表現
大神都幫到好出面,佢都唔肯接下
係咪之前big picture嗰部黎
其實無所謂,最緊要係製作組終於有心機諗新遊戲,最怕就係變返之前咁,成日都轉盤/桶叔叔
見下集好似有情景劇咁 睇落有趣
不過預告永遠都係最好睇緊張刺激嘅部分
而家我多數都係睇兩件事,有冇嘉賓,如果無嘉賓,至少有一半機會以上會好睇,有冇轉盤/桶叔叔,如果都無,咁應該都唔會差得去邊
下集有嘉賓
下集真係窄窄地,如果嘉賓係真英,多熙,相燁呢類同成員好熟嘅嘉賓,就算開場半個鐘都可以好好笑
智孝一巴打落石鎮個頭度都幾好笑
果個籃球前輩做到咁鍾國都唔笑比佢好似有d老尷
其實我覺得智孝做答題最弱體呢個角色幾好睇,起碼唔洗下下Ace先啦,但佢又好似真係覺得唔識答好瘀咁,唔係幾願玩,成員都好似唔係好敢笑佢呢樣野咁。

另外上集大神拋梗比佢叫佢學昭旻講愛情故事,佢又Hang左機咁唔識答要光洙幫佢解圍,跟住又係基本上成集無鏡頭。
可能年紀大左真係會無噤放
佢又放棄唔做love line
真係暫時未見到有咩定位比到佢做
之前做左一集遊戲破壞王幾好睇,但又無再Develop 呢個角色。
鐘國個樣笑到仆街啦
係佢特登做個樣扮喊忍啫
我諗個pd都係特登放水畀佢兩個扮喊
如果唔係連韓基範都未見到就out咗
其實我本身以為個籃球員係韓國地位好高,請佢做D咁既角色又似乎唔算係
呢集笑死 睇得好開心
不過今集主角係忍笑個part 之後做乜都無咩所謂了
佢都係覺得好玩先客串 對佢來講呢啲無咩啦
我都覺得破壞王個集算有特點,不過冇接住做落去
卧薪嘗肺 同 卧薪嘗肝 真係
有冇識韓文嘅巴打可解釋下 問問題果陣唔係出埋個膽字啦咩
我都好鬼鐘意睇無嘉賓既集數
但韓國人好似喜歡有嘉賓咁
近十幾集都有唔少集數係高質 毒撚pd好似開竅 希望keep住
Agger!! 冇嘉賓先正!
但近排收線都係麻麻地
都有D擔心
笑撚到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞