Running Man 討論區 (16)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
今集真心唔知做咩剪成咁
第1個遊戲最悶但播咗成差唔多55mins先去第2個遊戲
啱啱睇返上集預告 明明最應該期待既係最後個遊戲
但最後個遊戲連懲罰都係播咗只係10mins到
上集預告入邊好多AOA成員所講既嘢全部cut哂

所以下集預告就算好似幾正都好都唔會太有期望住
今集真係剪得好差 定韓國人好鐘意第1個遊戲
依幾集我都無乜心機睇
啲game同啲規則不斷重複已經睇到厭
最on9係搞埋啲on9 loveline
搞到我一路睇一路不斷飛
第一個遊戲好似係韓國傳統遊戲嚟 喺無挑見過
但今期真係好撚悶 幾乎所有笑點都係靠藍隊
睇下期預告好似比想像中好 希望唔會好似靚佬湯嗰期咁尷尬啦
睇咗ryan Netflix套新戲 希望下集唔會好尷尬
係囉 明明好期待個車捉人game 跟住第一隻game播左成個鐘 但都反映到佢地製作組果種貧乏
屌 CUT咁撚多好心今集就分兩集播啦
前幾集個啲鬼死咁長既開場 新瓶舊酒既解迷game就走去分兩集播
其實應該韓國人好buy隻game 所以剪咁長
不過都係要屌 final mission得10分鐘都冇貨仔
不如第一隻game做final mission,玩落仲刺激過最後一個
個套戲真係垃圾到 ...睇完都唔知做乜btw今集開頭又忍笑....真係屌撚左出黎
無劇情 唔好笑 係得一兩個動作位okay好睇
佢係抵打
第一個game完全睇唔明做緊乜
毒撚PD今集又出鏡 ~~~
唔緊要啦 好好笑
依隻game我都有印象喺無挑玩過
但個陣係過年先會玩
睇怕都係預告剪得好睇
正片就會出哂事
上次超人上嚟都係宣傳10分鐘到
今次十分鐘我估會好過上次嘅..
始終Ryan都係玩得下
我估咋..
今集睇落後面兩隻驚幾好玩笑料多啲,結果睇佢地扔棍扔咗50分鐘。
想睇嗰2part 比佢cut曬
覺得今集幾好笑 後面列車捉人個到笑到哽親
Yuna同鐘國
似係原本想一集半 為左下集死侍縮到變一集
AOA全員上剪到咁真係慘
請到ryan reynolds
前面扔棍其實可以cut 後面列車捉人同武器個到好笑d
咁唔順眼可以唔好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞