Running Man 討論區 (16)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
9周年
其實rm 個毒撚pd真係可以收皮,不斷翻炒,重重覆覆,悶到暈,遊戲大小唔係問題,大有大做,細有細做,新西遊記好多game都係小品遊戲但係睇果個起碼唔會悶,最主要係因為唔重覆,你老味rm pd桶叔叔,巴士game玩撚左無數次,有啲好笑既點好似韓基笵,勇度阿嬸都可以拎來翻炒過碟野,俾啲新意同誠意俾觀眾都懶。
在石out咗就唔應該講嘢啦
好想睇兩個都唔知要點羸時會做D咩…
鼻毛女原來幾ok
勇度呀嬸呢啲好撚低級笑點
韓基范出黎做小醜
我都覺得有啲sad 一次就算啦
On9PD真係好鐘意翻炒
忍笑真係
其實玩左好多好多次 由twice果次唔比出聲開始玩到而家搵人出黎做小醜
究竟要翻炒幾耐
近呢半年悶左好多,基本上都係飛住黎睇,集集都係推理+一大堆難明既rules
其實新西都有重覆 但佢只會重覆啲好笑嘅game 再每次加新嘅好笑嘅game 唔好笑嘅唔會再出現 而rm係重覆啲唔好笑嘅game
就黎罷睇個毒撚PD
屌佢老味搞到RM咁
Twice個次講啲咩 無睇過
明明有隻game玩左夠膽死cut晒佢 之後播巴士 忍笑
Twice果集上黎 玩完一兩隻細game就走左
跟住佢好就係間屋入面要忍住唔出聲 輸就要棍杖 光洙比在石吉果次
唔俾出聲同忍笑係諗唔到game就會出現
每隔兩三集就會出現
忍笑同唔出聲真係好悶 其實平時啲youtuber拍啲忍笑片都已經好悶唔睇 韓國攪笑文化係咪特別唔同 仲夠膽拍落去
Btw同意呢年啲內容不斷重複 剪接一樣 高低起落集集一樣咁濟 個PD真係無料到
個pd有一段時間好鐘意玩轉盤同桶叔叔
之前有集請咗Tom Cruise嚟結果都係玩桶叔叔
成員全部都R晒頭
如果而家Tom Cruise上 可能一齊玩忍笑game
其實rm 前pd都好垃圾
有睇犯人就是你就知
睇到訓著
睇Cast多過睇內容
為左世正睇
冇左光洙好難頂得到
一齊坐巴士玩 like or hate
好中意光洙設計個迷宮嗰集 而家rm係咪做唔番咁大規模既廠景
爭 d比佢贏埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞