Running Man 討論區 (16)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike

1. 本post目的係提供一個不用粉細字作 討論running man 綜藝之用,討論內容包括已播出集數或當日直播即時討論
2. 由於本post不用粉細字討論(亦請勿粉細字),而且此post討論 內容涉及已播出集數或當日直播集數,假如你堅持閱讀,即表示你同意可能在你未曾觀看情況下而知悉相關內容的風險
3. 本post 以討論Running Man內容為主,但假如對個別成員有遐想,請稍移玉步至成人台作討論
4. 如欲觀看running man(星期日晚約10時起更新中字),可上
http://www.dlkoo.com/
http://www.hanfan.cc/variety/
http://www.runningman-fan.com/
https://www.bilibili.com/video/av18089528?from=search&seid=12392778340192582647
5. 希望唔好再有罵戰,一套節目有自己睇法意見是無可避免的,請在主觀地表達自己意見時,亦客觀地明白異見的存在
6. 感謝過往有份開另一邊post 既巴絲打,特別係係RM 收視低迷情況下有個post 比我地討論,不過為免再有有關粉細字紛爭才出此下策
7. 考慮到有巴絲可能會一併在此post 討論另一綜藝節目 Busted!明星來解謎/韓星齊鬥智/犯人就是你,亦無需粉細字。因此,不厭其煩提醒一下,請假設此post 所有內容沒有亦不用粉細字
LM
LM
韓國人氣演員宋智孝與Creative group ING簽訂專屬合約。

14日, Creative group ING發表官方立場表示:“我們迎來了新的家人演員宋智孝,為了讓宋智孝在國內外有更加活躍的活動,我們計劃組織各個領域經驗豐富的工作人員組成專屬團隊來進行全力支援”。宋智孝在2003年通過電影「女高怪談3」出道之後出演多部影視劇,並且通過SBS綜藝「Running Man」展現了卓越的綜藝感。

另外,宋智孝主演的新電影「Daughter」將於近期上映。Phoebe/文 Creative group ING/圖
LM
已收看新鮮出爐20191013的running man
難得玩返追擊戰

其實都真係可惜 明明食快d就贏到
光洙又唔知搞乜自爆 可能為左做效果?
我都有咁嘅懷疑
不過我當佢真係on9爆響口算
佢有心想贏應該唔會蠢到爆響口
如果真係鐘國個邊去左學校 佢地食完豬扒 個ending就會悶d
所以都係唔諗咁多了 就當佢唔小心high大左
要贏
傾完電話快快趣食都贏
再唔係派一個出去拖
有少少神推鬼㧬
haha問佢食得飽唔飽係講上一餐
光洙以為佢地已經知道逃走者目的係食飯就爆響口
最尾光洙和哈哈劇本都幾明顯
石鎮最尾上車 實會比人知做間諜
入去每個地方要取拍攝許可 可以選擇的地方可能只係pd提供
如果智孝保齡成功 可以多D鏡頭

Btw 中間雪濃湯間屋係幾刺激
今集啲剪接剪得幾好,幾緊湊
好耐都無試過睇得咁緊張
咁睇綜藝會睇得開心架咩
今集好好睇好耐無睇過咁緊湊既rm

Btw

光復香港 時代革命
唔知係我接受能力太高定點
我覺得佢地淨係講野都好好笑
當然咁緊湊仲正
接受能力高低唔太關事
其實睇綜藝都係想放鬆下輕鬆下
次次睇都要找錯處又覺得係劇本咁會好攰
輕輕鬆鬆睇完笑完一集咪好地地囉
其實光洙反鎖賣大神係200IQ 如果唔係兩個一齊比人捉就可能直接完
發覺呢個pd改啲game名同內容都成日俾成員同嘉賓恥笑
以前成日有呢類追擊戰 好懷念
光洙最後鎖門
早排睇翻之前既Rm又係呢條肥仔做主PD 跟住啲名又係危險的xx 無創意到死
走緊果陣我都估其中一個實會背叛 自己走 真係發生左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞