致 老豆搵仔 國難五金

527 回覆
737 Like 1705 Dislike
人地摺唔摺埋關你q事佢地見到睇唔過眼,過唔到自己個關咪自己摺埋收皮囉,又唔係話要企喺對家個邊搞鳩你,如果你覺得佢地喺唔喺度都無所謂嘅,咁你又洗咩咁大反應去開post出篇文屌鳩佢地,話佢地發悔氣
冇人屌過佢地收皮,不嬲講開攰可以休息暫停,所有人一視同仁
冇人怪過佢地收皮,亦冇人否定佢地貢獻,但係有人恃住有光環想俾壓力人跟佢個套做野咁解
人地無義務幫你班仆街架撚樣

大家都係行出黎 乜撚野無話無咗邊個唔得

切蛋糕係付出
人地果啲付出就唔係付出
唔怪得人地失望到要停手啦

依家成村人都發緊晦氣屌緊班mk喎
咁係咪又要同我地講無話無咗邊個唔撚得
分清莊閒先啦on9

班mk唔係同路人 所以唔叫割

但你地怪同路人
包括國難、搵仔佢地同一眾手足就係分化

依種我覺得風氣無問題
你都識講唔會傷到你士氣會繼續出啦
況且係晦氣黎啫
樓主鬼
係人地靈堂前慶生
叫人道歉 我諗唔係發晦氣囉
一早block 咗佢,應該係高級五毛
你其實明唔明咩叫發晦氣
以事論事
佢地算出名
喺自己page講嘅野透過推斷都估到有影響力

客觀效果黎睇
傳到咁多人討論

亦反證佢地嘅發言係高調
講得好岩
第一件事,國難五金摺埋與否同我冇乜關係,我只係希望聽日做到野,唔好影響大家心情!
第二件事,佢地那種不尊重,發悔氣係應該的,唔應被人鬧,但只係發完就要算,而鬧老豆搵仔同國難的人一樣咪係分化,有乜資格話人分化呀?自己想清楚啦!
又一個可以block
我淨係知依家班狗要多謝你哋
國難賣裝
搵仔俾壓力
你地就做25仔
起底,發覺你好鍾意屌尻人㗎喎
仲有白衣渡江
肯不推文回覆未
停咗一陣啦 係你地班分化撚係度分化真同路人又撩返起話題咋嘛

我講得啱唔啱呀sir?
做完免費雞俾人中出完呻兩句仲要俾人話大台收皮

我係佢地都轉去賣蛋糕算
先不論係唔係鬼做,你要用發晦氣既方式俾壓力人十惡不赦咁款就預左有人無所不用其極啦,有影響力又講野唔經大腦咪出事囖
喂喂喂 講完呻完,諗下新屋嶺先!
割唔割? 仲想唔想贏?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞