致 老豆搵仔 國難五金

527 回覆
737 Like 1705 Dislike
呀鬼生你之前個post “前線已經失撚哂控” 作文作得好撚差下仲有千鳩幾個負評 你幾時會有一篇比較高汁嘅新作品黎誣衊手足會再發表下?
粵語殘片你推乜
嘈交post就不推文回覆
難道佢地真係停大家就無辦法行落去啦咩

乜真係唔會再出黎咩? 講真啦
以今次為鑑就得,你提出問題重點,下次記住咪再做就得,大家經一事長一智就可以,唔好再嘈
Tony_c
不推文回覆呀屌
咁用翻同一個例子囖,勇武可唔可以話條女唔道歉以後唔勇武?文宣可唔可以話條女唔道歉聽日開始唔做文宣?和理非可唔可以話條女唔道歉以後唔捐錢唔遊行?定係某啲組織有特權

其實老豆搵仔expect得人道歉就assume左係同路人啦,你會唔會叫個私了阻膠出黎道歉?你叫個左膠都唔會覺得自己錯啦道咩歉,唔好自己呃自己啦
老豆搵仔我絕對唔會懷疑
至於國難五金。。。就自己睇下佢後面係啲咩人啦
佢收檔仲好呀,叫佢咪撚搶晒啲貨搞到出面冇撚晒貨,咁撚大聲叫人去佢到買跟手俾人影大頭同跟啦
照你咁講人地割𥱊係割自己又唔係割你
你咪又係見老竇搵仔發晦氣你又發佢晦氣
一開始大家嘅信任去咗邊
由始至終都只係發晦氣

無謂要發到咁大黎講
6月到依家其實都有人咁樣講野

但就係大家都太愛香港 始終都係會出黎
依個時候要團結
我由頭到尾都係果句

如果國難五金停咁大家後咪就真係會俾佢地要脅到唔出黎 唔記得咗仲有其他手足好肯幫忙嗱 點解要著重一句晦氣說話呢 憑大家經歷咗咁耐仲未知道佢地係啲咩人 佢地真係會乜都唔理嘛 點解要再去點返著個火苗 每group/每個人性格同處理手法都唔同 個既然佢出法點無錯 一時意氣點解唔可以去遷就? 信任呀
兩條死柒頭都係attention seeker,總之自己心情緊要過抗爭運動,少少野就發爛渣,垃鳩圾

停咪停,冇咗你地會死呀?以為自己邊個?
i agree 200%
唔係第一次嘅話
根本就唔係同路人
Hide Blocked User - 有.灰 完全封鎖
依家 老豆搵仔 國難五金 老馮做落去㗎?

on9分化撚 玩道徳綁架
各有各做,咪分化

不推文回覆呀屌
下下都要人哄 煩過條女
點解咁多人未block 佢?
人地做咩關你咩事?你地成講大局為重但你地又搞咁多膠出黎。人地憑咩幫你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞