致 老豆搵仔 國難五金

527 回覆
737 Like 1705 Dislike
係點都唔割嘅大前提下,屌你咪屌你囉!自己都做得唔好怪咩人呀?抵屌啦 !為咗大家人哋抬錢出嚟,你就開party?
人地老馮嫁?
咪分化啦
不推文回覆
老豆揾仔唔撈,邊個最開心?樓主收嗲
人地有權揀update or not
亦有權揀唔開鋪

我意思係 如果你地覺得佢地唔重要
咪唔好理
但如果你appreciate 佢地對個運動嘅付出
應該至少要體諒下人地在無報酬下嘅呢啲付出

老豆搵仔之前夠話唔見有黑警死唔update
之後咪又係收貨 話麻包袋打都ok

I mean 佢地係想你做啲野 同知自己做啲咩
我諗慶生係公認唔ok架囉
注意五毛分化燃出現

就係樓主
請善用起底功能
希望唔會太遲
不推文
又要屌人大台,反大台人地點做又咁影響你情緒,矛唔矛盾?

大台唔係大台自己話係就係,大台係你地幾受佢影響而形成

而家個蛋糕就一定抵屌架喇,但係做返實事啦屌

仲有人地國難同老豆搵仔唔撚係老奉serve你架,搞清唔清楚呀,唔係政府要老奉服務你架,屌人係有自由,屌還屌個概念搞清楚先
呢啲真係可以當內奸
國難五金都真係我地極重要嘅同路人,有冇方法可以令佢哋快啲消氣? E.g. 完咗運動頒個大將軍獎牌俾佢哋?
文章主旨
最多我以後唔出聲當幫忙
你地繼續俾我FREE RIDE
國難五金完美示範點解要拒絕大台
成個怨婦咁
一場革命總唔可能全部人勇武
係咪想重覆日本學運苦行?
認同樓主
破壞咩士氣,你係咪戇鳩
人地係咁樣警惕我地咪撚再派膠
轉個頭樓主又衝出黎柒
人地都係義務幫手咋傻閪,有情緒好撚正常
點解唔撚反省下自己行為而係屌人地發晦氣?
戇撚柒鳩
發晦氣 濕鳩野
樓主都幾串 請問你有咩貢獻OT咗好多個鐘?
不割蓆
只希望樓主係一個冷氣moon po狗
收嗲喇 屌你老母
講真,蛋糕真係唔抵爭囉
樓主開呢個post 咩居心咧
I love 老豆搵仔,你估佢哋個資料庫啲嘢喺天度跌落嚟嫁?
I love 國難五金,佢地幫過幾多小朋友,你又有冇計呀?
佢哋高調屌呢啲當場運動係玩泥沙嘅人,我覺得好好喎⋯
因為我自己本人由10月1號開始冇一晚係瞓得著⋯我日日都係瞓得三四個鐘⋯仲要瞓下醒下!
班友切蛋糕切到嗰個位,會唔會太唔尊重手足嘅付出呀?
我唔知你係唔係喇,但我覺得樓主係分化撚囉⋯
你呢啲就叫左膠左上腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞