致 老豆搵仔 國難五金

527 回覆
737 Like 1705 Dislike
To 樓主:
你開post 係咩心態?
歉又道左,屌又屌左,嬲都係嬲一陣
你開個post 唔係辣火頭?

To 風向撚:
借呢件事黎帶風向既仆街冚家產
你失敗左喇,屌曬你地老母呀!
你地睇下你地個謝SIR,你地D 中高層黑警已經開始諗定篤灰同移民

To 手足:
停一停,諗一諗,諗下死既死,失蹤既失蹤,強姦既強姦既兄弟姊妹
你地諗下應該做D 乜野,先對得住呢D 香港兒女,佢地為香港犧牲D 乜
你地唔係好buy 梁天琦咩?佢講過D 咩?
「懇請不要被仇恨支配自己」
時刻警醒自己,呢度已經有好撚多風向撚
要保持冷靜,要意志堅定,每個人做好自己就無堅不摧
知道冇?
諗下對方最想我地點樣仆街,我地係咪要咁易跌入佢地圈套?
[/red]妥協呀 識唔撚識呀[/black]
呢個post係以非悔氣方法提點悔氣撚

嘩 你個道德高地真係企到好撚高喎聖人
呢啲野係有問題

但用悔氣方法去處理亦都係有問題

話唔應該用悔氣方法嘅人,包括我,從來冇否認過切餅係錯
咁佢地啲所謂要脅係咪真係要脅到大家呀?
根本晦氣說話黎
你地就當真發大黎講
好心你地啦

唔係講句無分化就唔係分化架
根本你地就係唔撚明個關係
咪講妥協喇...如果乜都可以妥協,我地依家就唔會繼續抗爭啦...
大家講五大訊求就係唔妥協之嘛......

我地對食蛋糕既處事手法都冇異議,不割,下次大家投入快樂抗爭呃下閪屌算,仲要推倒搵仔同國難邪惡大台
所以其他人好冇唔好再將個討論焦點放係當事人係邊個
或者做錯嘅事係咩事
而集中討論返用悔氣方法去處理唔認同嘅事,呢一樣野之上
泛民:
屌你老味唔想出聲都要照屌
我聽日要點點點
如果唔係以後唔撚支持五大訴求

民陣:
我聽日要點點點
如果唔係以後唔撚搞遊行

文宣:
我聽日要點點點
如果唔係以後唔撚做文宣

和理非:
我聽日要點點點
如果唔係以後唔撚去遊行

勇武:
我聽日要點點點
如果唔係以後唔撚勇武

你覺得以上變成常態都冇問題既,咁咪冇問題囖
我真心企你地個邊點樣小丑法?聽日一齊去美心好冇?
冇人講緊個蛋鳩啊懶係醒咁
做咩姐你
唔係討論蛋糕
切餅成個post人人都覺得錯冇異議

係討論發悔氣手法
我地話呢個手法有問題
你就話因為切餅有問題,所以呢個手法冇問題

一邊單獨睇發悔氣而覺得唔合理
一邊連埋切餅睇而覺得合理

真係唔會傾得埋
喂我支持你地推倒哂所有大台架,不割丫嘛~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞