致 老豆搵仔 國難五金

527 回覆
737 Like 1705 Dislike
然後,無左國難五金、無左老豆搵仔
運動一樣要行落去
我們不能因為他們,再強迫女仔道歉

女仔唔道歉/道歉唔收貨
最多唔當係佢地係同路人
但點都好,篤灰就係錯

星期一連濃牆就要被食環全面清牆
然後無幾耐,緊急法就可能通過禁網
呢幾日一樣會有大量浮屍、跳樓出現
黑警濫暴、用私刑的問題亦未被解決,更無解決方案
有太多事需要我們的精神
唔應該浪費係呢種無聊事上面
依家人哋咪收皮囉,滿意未
個page摺撚咗咪唔咁多嗲囉
兄弟爬山, 核爆都唔割

但...係切蛋糕係爬乜野山?
為何不割? 唔篤都要割撚左D老鼠屎佢

叫班MK仔錄片道歉啦, 都唔怕再出多次鏡啦下話
呢位手足就講得啱聽啦 一齊食住散水餅推翻老共啦
咪就係
人哋話摺埋
又一大班人話唔好咁衝動 大局為重唔好發小脾氣
屌垃撚圾
一個蛋糕自己人分化咗,唔好傷和氣,人人睇野角度唔同,當事人的確做錯咗,而佢嘅team的確道歉亦唔夠誠意,唔該搵返佢哋出嚟搞掂番件事然後大家move on,老豆搵仔同國難五金大家都好需要存在嘅幫手。
見到你咪知 連登係有幾多風向狗借機開po囉
特登想將件事極端化 你咁都唔明?
你咪繼續唔啱聼就spin人做狗囖
老豆揾仔話10.1前冇狗傷殘就收皮啊
你做咩冇去打殘狗狗啊?咁你係咪有份搞到佢地收皮?
個班人道歉天經地義啦,屌
又唔撚係佢兩個篤灰
老豆開到聲叫人咪篤添啦
無錯,唔幫唔賣係佢地既自由。

唔通國難五金話示威摺紙太ON9,要停貨一星期,
我們就去屌係後方摺紙既和理非嗎?

停貨就停貨,唔賣就唔賣
佢地有自由呀
但呢個post提出嘅係,高調發悔氣係主動分化

情況有如如果某個著名和理非唔認同爆鋪,佢可以唔出,冇人話佢
但佢整個post話覺得運動變質,以後唔再參加,呢個就好有問題
屌,咁你唔會屌人做咩收皮㗎嘛
咁樣反鳩智㗎嘛
付出過唔少?我屌你老母啦 態度仲咁撚串
絲打,唔該用「不推文回覆」。
咩撚野高調分化
喺自己個page發洩下情緒叫高調分化?
Be water assume 每個人有腦自行決定
你唔一定要認同
個問題從來唔係賣與唔賣
搵仔與唔搵仔
而係發悔氣地唔玩

唔賣唔搵仔
大把人體諒同支持

發悔氣而唔玩
係帶黎分化同破壞
割撚左唔係爬山又要拎光環既人, 即昤會一天都光哂, 可以立即推返行動PO
Pop子你肯用不推文回覆未
存心推呢個post上嚟為乜
Ok
不推
Sor呢個我錯
本身唔係自己人, 有關係?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞