致 老豆搵仔 國難五金

527 回覆
737 Like 1705 Dislike
負皮係俾樓主的
係太子站外慶祝!
點講都係唔岩!
咩事呀!咁樣慶祝對得住手足咩!
你話我地打勝仗就話姐!
唔該大家尊重一下已故死者!尤其831 太子手足
扮大牌係事實
屌你 左膠
屌哂你班仆街係咪唔撚識用不推文回覆呀
如果咁撚容易就話唔做咁佢本身都唔係真係想場運動贏啦
知唔撚知乜撚野叫大局為重?個撚柒個都好似佢地咁就仆街啦 郁啲就話唔做 已經唔撚係第一次
佢而家唔撚係要脅係乜撚野?就咁屌唔撚得既?係要下下話唔做黎做籌碼
下次佢叫我屌你老母如果唔係就唔做係咪要即刻屌你老母?
Agger
算吧啦老豆搵仔 之前10月夠話唔更新
一味係度要脅
樓主唔屌蛋糕女
反而屌佢地2個 咩意思?
唔該你地可唔可以用不推文? 衣加仲見到啲爛9 post
咪撚再推衣啲分化post好無?
老豆搵仔 國難五金都屌,人地幫我地幾多啊?
Pull
如果蘋果日報會因為你慶生而停業你覺得有冇問題,講蝕錢人哋億億聲咁蝕喎,係咪應該大啲牙力?

個問題係你搞得呢樣野岀嚟,就唔該收下把口。林卓廷5:0會俾人屌,鄺仔冇俾人屌過就係因為一個衰多口,一個只做實事。
同意
屌 咁就上咗熱門
On9 呢條仆街入黎開個分化post 就做mon post 狗

仲推咩野

明顯係分化狗
樓主有意見咪直接搵佢地講囉,開個咁既post做乜鳩
風向post,負皮係俾樓主的
請善用不推文回覆
你係屋企搞無人會阻你,唔明做咩出黎搞咩生日會博比人屌
不割席、不篤灰、不分化、不推文
終於有個清醒既巴打,之前仲諗住冇人講就自己開post
首先蛋糕女係抵屌,屌佢地亦冇錯
但五金同搵仔係度話咩見唔到道歉post 就唔再做野,明係要脅緊所有人,好似細路仔發脾氣咁
咁如果將來你話其他黃絲冇乜金錢上既付出,要其他人捐一百萬比你,我地又要比?
你唔再推依場運動係你個人選擇,但唔該你唔好話因為蛋糕事件所以唔推,依個係兩件事。再講依場運動冇話冇左邊個唔得,一樣可以有第二個五金第二個老豆,我亦唔想一d咁细路仔既人去推個運動。
Btw 支持樓主
黑警有位入即刻入,好快手
想打沉?無咁易
<- 多謝豬隊友
你班仆街係咪唔撚識用不推文回覆呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞