致 老豆搵仔 國難五金

527 回覆
737 Like 1705 Dislike
撥火 拉
我從不都不會係國難買野...
嬲好正常
嬲一陣好啦
收皮啦
你淨係識分化

屌你老母
自己三個月前屌嘉年華
而家撐嘉年華
同意,尤其呢排其實係多咗好多新人、好多打卡人出黎,係更加需要俾佢哋、俾所有人知道,我哋今次真係唔係玩,係關乎前途、關乎性命嘅一場仗黎⋯
當年雨革嘅嘉年華,其實令我失望到打算唔再出黎,而今次係所有香港人一齊互相努力、互相俾返希望俾大家。

都係嗰句,要推就推返行動post、有用post,國難同搵仔都做咗咁多努力,咁就要鬧佢哋嘅話,真係講唔通,而且樓主自己都自相矛盾,講到咁緊張呢場革命,仲黎開冇用post。
佢老闆不嬲都好有性格

你呢
就食屎啦
負評 block 上一頁
以後單機啦 bye
叫人唔好發侮氣
你自己咪又係咁
係錯就錯啦 認啦
乜_野大台呀
on撚鳩 佢地嬲一晚要求人地道歉合情合理啦
人地咁耐以黎做左幾多實事 相反你除左識喺度鳩up仲有咩付出
好心收下皮啦

bingo
甩P黎返黎正皮你
你都識講 咪做濕鳩野 你家陣對住兩個同路人咁講 話人地細路 你何嘗唔係濕鳩
唔好以為開完post 就可以唔理咁多啦
分化po,拉
就算唔想比人吊 都應該知道岩timing既 明白老豆搵仔同國金點解會嬲 咁多地方慶生唔去 去太子站切蛋糕有d 過癮 為乜先 果道食蛋糕型d深刻d?
當你地嫌人地做唔夠 其實你又為呢場革命做左幾多我想問
佢地想話俾你地聽:罰必及嗣
呢個已經係家教 修養問題
做人要睇場合
人地唔係老奉義務幫你
唔好一直將人地義務既事當做理所當然
然後再去指責人咁咁咁

咁同人地捐錢做善事之後比你屌捐得小 扮哂野咁又有咩分別

條撚屌唔分場合係到攞景咁款 又唔去諗背後既代價係幾多人既青春 生命同冒住各種風險既決心

你會唔會係靈堂同人講年年有今日?唔會架嘛

不過我覺得樓豬要為自己呢套講法道個歉
咁係咪唔嬲得?

你老母送殯有條友播皆大歡喜你會點諗

笑住同佢講話細聲小小?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞