致 老豆搵仔 國難五金

527 回覆
737 Like 1705 Dislike
搞到老豆搵仔要ok bye
樓主都幾好波

講到明要篇道歉啫
咁都叫要人氹同發晦氣
唔講以為班蛋糕撚say句sorry會死全家
我只係想講,要以此為鑑,唔分化唔代表可以唔尊重,而亦都唔應該怪老豆搵仔 國難五金,因為起源不在佢地,但其實只係教訓完就可以,肯改自然會改,對真心膠激心激死都未天光,原唔原諒都好(因為我都唔原諒佢地),大局為重!
姐係你根本就唔知
用公眾影響力指揮緊你班打手咪大台囖on9
一、不割蓆,不篤灰,不分化
二、對手足,Be Humble。
三、不推文回覆
國民黨係要先安內後攘外
所以失民心
而家國難咪咁囉
係要屌左自己人先
我其實見佢對上個次屌612基金都r晒頭
佢話612唔俾錢 然後佢就決定賣gear賣到好貴
我心諗到底有咩關係
佢嬲係正常 我都嬲
但佢做梗既野對件事有無幫助先
反之有無傷害先
而家搞到大家咁分化真係有用?
定係佢都估唔到咁大回響?
不過唔會啦
佢搞咁多動作都係想多d回響姐

做乜咁嬲,一齊食糕快樂抗爭咪算,咪上火,反正都輸

你問班MK仔女佢都答你打又唔係打佢地,死又唔係佢地,去靈堂玩有乜問題
人地係絕對有資格出聲屌蛋糕條mk妹
不推文回覆呀屌
呢啲垃圾post就拉落去
俾返行動post上返嚟啦
今次覺得佢岩就係打手? 仲講到指揮你都好撚野
靈堂前面慶生
當事人仲好意思話自己出過好多力 我屌啦
依家唔係嘉年華啊
樓主唔該你死全家
呢個po好有價值?有必要上熱門?

不推文回覆,唔該
咁係咪你接手姐?
係就做,我唔介意你做大台。
屌你老母 藍絲都團結過我地,反醒下啦! 輸在我地唔夠奸 唔夠團結呀 屌你老母臭閪,少少野就發皮氣! 諗下d狗點對我地手足啦 仲要屌自己友!
發下侮氣都唔得咁高要求嘅
得罪講句
就算冇佢賣裝
就算冇搵仔
我地都係咁行落去
冇話冇左邊個就行唔到

迷信某一個持份者貢獻大到唔可以缺少
所以佢有權話人
人地冇權話佢
呢種風氣先唔要得
出聲屌同出聲要人同你一齊屌否則點點點係兩回事,分清楚ok?冇人唔俾佢地屌,佢地宜家同騎劫光環然後話唔跟佢個套就要大家攬炒冇分別ok?
咁依家人地咪俾你地屌到摺埋lor
滿意未,呀sir!
切蛋糕就得 發晦氣就唔得
咁你哋班人對人又嚴厲到發侮氣mean兩句都唔得?
嘩係人都嬲啦
你估人哋聖人啊屌你老母
藍絲嘅「細路仔發脾氣」論
連老豆搵仔都鬧

不推文
一出聲就幾十個post要事主聼朝前道歉否則割席私了,唔係打手咁我諗一定係心有靈犀啦,唔知係邊個決定要deadline係聼朝前呢?
咁所以人地唔撚賣裝唔放狗料都係佢地自由,唔通有義務幫班港豬咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞