致 老豆搵仔 國難五金

527 回覆
737 Like 1705 Dislike
好多謝你地一直以黎既幫忙

但係 作為手足 有啲嘢唔可以視而不見

首先,你地已經唔係第一次發晦氣 你知唔知咁樣會影響到我地情緒 你屌食蛋糕個個咪算 你做既野 發晦氣 對事情有咩幫助?

你咁樣做同一個細路仔發脾氣扭計有咩分別

如果再有下次 希望你地比啲建議既說話 或者就咁屌做錯個條友算

我想問 我地呢班手足 做錯啲咩 我地唔係在場可以做啲咩?

發晦氣 於事無補 破壞我地關係 影響士氣 百害而無一利

我知道你地無義務做任何野 或者唔做任何野 但係如果真係想為香港好既 諗過個辦法 唔好再做埋啲濕鳩野

10.13 10.14 不見不散
其實真心無謂互屌 再提
我諗佢地都係嬲一陣啫
做返自己嘢
推行動po
不分化 不割蓆
希望你地睇到
其實係
但佢地行為已經俾d風向撚大造文章
大敵當前
先攘外後攘內ok?
大台撚好恐怖 惡過黑驚
就係唔想有下次佢地先咁咋嘛

咁你出依個post唔係破壞士氣咩

樓下啲人一陣又喺下面屌嚟屌去

如果想為香港好就一齊推行動post啦
其實某程度上我覺得佢哋煲大件事屌唔完全係壞事
講真,你話會唔會因為有人切蛋糕咁小事而聽日唔出去?
但係如果冇人企出嚟屌,就變相鼓勵咗啲快樂抗爭撚出嚟搞到雨革收場
呢件事其實都係一個好好嘅機會比個warning班任何企圖或意圖想今場革命雨革收場嘅阻膠知道
香港人今次唔玩呢套

至於國難五金....其實佢由day 1開始就已經咁串
加上我覺得無論手足點科水,我諗佢都係自己蝕最大舊錢
都未計比人充公嗰百幾萬貨
大家都緊張驚場運動行錯路先咁大力屌,始終呢幾日啱啱「休息」完,開錯咗個頭就好難行返轉頭

利申:覺得蛋糕撚抵屌,但篤灰報狗嗰條撚屌個腦真心生草
人地叫當時人道歉
邊有人叫連登仔起底篤灰逼人道歉
同意
我諗係度完啦
其實大家都明
樓主睇完個cm
大家就傾到依度啦
老豆搵仔你都屌 係咪戇鳩?
係咪屌下都唔撚得呀?
左膠左上腦 係咪要捉住你地班細路嚟呵先叫好呀?
要屌你就屌報警果條撚樣
樓主好撚鬼
支持不割席、不篤灰、不分化
報警嗰個咪就係警
你醒啲好唔好
認同

唔識講
快樂抗爭撚可以提點
但唔係用悔氣方式
正式呢個post存在就係以一種非悔氣方法提點悔氣撚
國難我就唔評論
但老豆揾仔一向cls得嚟有分寸
雖然講嘢好激動,不過永遠都好中肯
佢有叫大家屌還屌咪撚篤灰
總會有on9仔做啲超乎想像嘅事,五毛承機煽動

得閒推有用post好過啦
香港豬就係有種崇拜大台嘅本性
那怕嗰個大台原先係鼓勵大家反傳統大台
有呢啲仆街幾多人做嘢都嘔返突出嚟,割硬

得一千精兵都好過一萬娃娃兵
明顯臥底報警啦,分化又唔係第一次
我地都唔想下次又再見到呢兩個channel喺度要脅做埋呢啲小學雞野

其實已經唔係第一次 之前都係諗住算數
但佢地唔講係唔會明 所以今次先出聲
我地每一個人都要反省 唔係邊個貢獻多就大哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞