致 老豆搵仔 國難五金

527 回覆
737 Like 1705 Dislike
都係嗰句
心淡、覺得攰、覺得困難可以唔做,暫停,休息
但唔係以一種高調地發脾氣方式去做呢件事

如果佢地可以發快樂抗爭悔氣而有合理性

試想像以下情景
衝衝子某一次做多左,和理非發悔氣話以後唔掩護,咁叻你自己吹雞
和理非某次見死不救,勇武發悔氣,話咁叻你地自己衝
外國戰線話冇人理,發悔氣,話咁叻你地自己同外國人傾

你就知悔氣呢樣野可以低調發唔可以高調做
屌喺太子慶祝生日係正確,依種戇鳩行為唔單止不值得鼓吹,仲要大力制止
但係係咪已經唔記得咩係「不割蓆,不篤灰」?
可唔可以唔好得個講字?屌撚左咪算囉,你起人地底做乜撚野姐
屌你老母癡撚線
你條垃圾又做撚過咩野
係咪要道歉都有問題?

你條廢柴垃圾軍師
請用不推文回覆

屌無問題,但因為有一兩隻害群之馬/路人MK打卡
就話要停裝停消息,這絕對不是好事。

試諗下,如果民陣話和理非遊行,唔接受有人搞勇武
因為而家有2個人係民陣遊行時遊武,
所以要停止申請遊行,直至另行通知,你估下大家會唔會接受?
又割?
訓撚醒未
其實同類型嘅事件喺今次運動上已經發生左幾次,夏愨道個次已經有人屌左鑊。
首先我哋已經唔可以再好似雨革咁嘻嘻哈哈又一日
第二你係白事嘅地方搞紅事係咩玩法?
佢哋屌得無錯架,唔通你仲想同類嘅慶祝活動每日都有人係太子搞?
對唔對得住死咗嘅人?對唔對得住面臨囚禁嘅人?
依家老豆搵仔收左皮啦,係咪由你頂上起狗底呀?
你話係就得,我無所謂,但呢樣野係咪要搵人繼續做?
眼訓就去訓啦。
班護航大台撚入撚曬黎

兄弟爬山先唔割

太子岩岩打完仗, 呢班撚樣食完飯特登走出黎蛋糕

仲要唔係第一次

爬乜撚野山?
癡撚線想一次過打死兩個係運動出名既平台
我屌你老母
又唔見致連登?
去奶啦 唔奶冇得搵仔架啦
我都唔明個柒頭唔道歉以後就唔賣/唔起底呢個邏輯點黎
香港至少一半黃
三百幾萬人點會無柒頭
為左少數而放棄自己一直支持既理念為咩
恭喜樓主達到咗開post目的
為十八區做好準備先
請善用不推文回覆
唔好俾垃圾post 上熱門
你條廢柴又想屈人做大台
咁係咪你接手做呀?
你話係就得
人地老豆搵仔屌都只係要當時人道歉姐
仲講到明話唔好起佢哋底 不割𥱊
開post發大件事做乜

人地付出咁多 今日發生咁嘅啲戇鳩事
提出要求事主道歉一啲都唔過份
唔夠人講就廢柴 你幾撚叻阿
巴打,唔該用「不推文回覆」
你一直推文鬧人。只會令此PO在熱門繼續出現。

而且即使老豆搵仔、國難五金真係因為一件蛋糕決定唔做,
運動仍然要繼續。
切蛋糕係咩方式嘅爬山,點解唔割,你答我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞