致 老豆搵仔 國難五金

527 回覆
737 Like 1705 Dislike
人地冇話大晒
人地話唔撚做呀而家
為一條女搞到四分五裂呀
迫大家進步 叫人反省 俾人話小學雞 話要脅
喂 你老母幾時死?我買個十層蛋糕嚟賀下
老馮?
你打出嚟時有無用過腦
呢件事呢d post 有個好處

就係方便大家block d 會員

真係見到哂
樓主我屌你老母阿
即係有知名度就唔比屌?

切一個蛋糕影響大啲定係國難,搵仔停工影響大?自己心中有數啦

就係有知名度先更加要小心言行

唔啱聽就算
國難根本無蝕過錢
你地咁天真
佢地咁揚,無人篤出黎popo都識做
唔鐘意阿?自己開鋪囉
不推文回覆
少上連登 愛惜生命
拒絕快樂抗爭
拒絕大台分化
落街派下傳單 黐下連儂牆 日日喺 Facebook IG 宣傳 仲好

保持頭腦清醒
屌就屌玩生日蛋糕條撚樣
屌老豆搵仔?無撚野呀?
少上連登 愛惜生命
拒絕快樂抗爭
拒絕大台分化
落街派下傳單 黐下連儂牆 日日喺 Facebook IG 宣傳 推行動post仲好

保持頭腦清醒
啫係拎幾百個岀嚟再俾狗拉就可以聲大大割蓆唔使本
肥佬黎:am I a joke to you?
對膠化豬隊友:呵返啦,下次唔好啦

對見到有人玩膠而心灰唔做既隊友:你唔好咁小學雞啦!郁d就唔做。你要繼續出錢出力,繼續比狗拉入去受。如果唔係你就係分化緊我地

老馮?
屌哂你班仆街唔撚用不推文回覆做乜鳩
嘈交post就拉落去啦屌
我下次係你老母個靈牌隔離慶祝生日好唔好?
屌你老母阿
其實我覺得老闆都係想提醒下大家,佢次次發晦氣之後都會大力開鋪幫手!同埋全靠老闆既裝備,勇武bb先無咁傷,大家一條心 互諒互讓!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞