致 老豆搵仔 國難五金

527 回覆
737 Like 1705 Dislike
繼續屌,大力啲屌,好快就好似五年前咁失敗
spin完個蛋鳩未?分到要人道歉同俾壓力要全世界挖條友出黎道歉未?

呢度冇人支持條蛋鳩女wor,你係咁想spin人做支持做咩?唔夠講就抹黑?
唔緊要啦
你d所謂士氣食個蛋糕就返晒嚟
睇見有人發晦氣屌人大台發晦氣太開心,一時唔記得禁啫做乜咁惡,手足不割(^^) 唔好嬲一陣買個蛋糕送俾你
我相信有囉
我睇到係會屌囉 live都影咗出黎咯
你唔屌大把人屌

因為大把人經歷過2014場嘉年華

你咪繼續講得有幾誇張得幾誇張囉
你係當人手足你會覺得人地唔會繼幫咩
就算佢地停佢地都已經做得好夠 大家會明
因為我地知佢係同路人

而唔係係度屌人用強硬啲嘅手法教精班後生仔
2014年嘅教訓

我所講嘅發大係原本國難佢地已經停咗
係你地撩返起啲野黎講傷人地嘅心
點出問題就收聲啦...你仲要嘈就算人地有問題,但你自己覺得自己冇問題?得些好意須回手啦...兩邊都係時候收聲喇!
新入嚟參戰好咩嘢都好
不推文回覆呀屌
蛋糕錯
唔會因為咁而令發悔氣呢個行為變成岩

國難同搵仔貢獻大而難以取代
亦唔為因為咁而令發悔氣變成岩

唔該唔好再用蛋糕錯同主角身份呢兩樣野spin
重覆又重覆
其實你會唔撚會諗多咗呢
人地今次發晦氣根本個事源者都唔係同路人

同路人對同路人唔會咁囉
初心
對唔住我誤判我恐懼我道歉

打倒大台!打倒國難!打倒搵仔
呢種講法好危險
先割𥱊而合理化對待佢嘅行為

一黎割𥱊條線點定?
一做錯同誤判就非同路?

二黎憑道歉文睇
佢地確實係同路人
ching 上面同頭先出面啲po講得好清楚架啦喎
事主點會係同路人呢? 用下個腦諗野
咪做伸手黨好嘛
你睇下其他po先啦好嘛
咁泛民大台講野都唔會有人聽既,咁係咪唔使理泛民起唔起大台?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞