致 老豆搵仔 國難五金

527 回覆
737 Like 1705 Dislike
一人少句啦

推返行動Po
搞撚清楚件事未?
channel同國難五金唔係老撚逢服侍大家
而家做錯要表態有情緒有咩問題?
唔好拎撚住道德高地就係度教人咩係該做唔該做!

而家係有人做錯在先!
有咩問題 唔啱咪屌 嗰幾個mk係仆街 老豆同國難都係唔想再有下次 咁都要俾你話?錯咗仲話自己付出唔少 唔見得佢哋係有心反省
btw 左膠唔係同路人
樓主係到帶風向
人地幫你咁多,無欠你㗎
你為咗班濕鳩mk去放棄戰友,你比起班mk更加濕鳩

推返其他行動post啦
成功分化,我屌哂全部係都煲大無謂事既人,重要野唔做為舊垃圾濕鳩蛋糕鳩吹,哂時間講濕鳩野,做文宣好過啦。屌撚完一次味算,係咁開post 想點樣,講左不割席不分化
。重整戰線,對準政權,兄弟爬山
發晦氣😂😂😂 你係咪切蛋糕嗰條友啲朋友
垃圾樓主
比著我係五金同老豆,見到自己反而比人屌柒翻轉頭,真係心鳩淡
無咗佢地,班狗只會更加橫行
樓主呢個post 搞到揾仔ok bye埋 威啦你dllm
有野想捐可以FB搵我地香港自由之書阿

[澄清]國難五金課金問題—照舊課!
https://lihkg.com/thread/1521564/page/1

【眾籌】 已集合超過1000名巴絲感想 香港編年史
https://lihkg.com/thread/1379634/page/1

FB: 國難五金, 香港自由之書

成班吊佢地兩個分化, 但樓主有無諗真D你自己做近D咩?
咪一撚樣
蛋糕已經唔係初犯 我唔會認佢地同左膠係同路人 至於你地話篤灰 我諗我哋未做 對家已經做左
不推文回覆
推行動po唔該
屌 以佢過往口吻理解嘅話 就似係叫人起底同報狗
但諗深一層 我覺得
今次應該真係叫人唔好起底同報狗
先唔講做緊國家大事
靈堂出面切蛋糕 唔屌得?
老實講我唔覺老豆搵仔同國難五金有乜問題喎
屌鳩手足下次唔好再咁樣有乜問題?
要佢本人道歉又有乜問題?
咁事實佢係做錯野喎
ok bye
[black][/black]
割左呢班一次又一次嘉年華既廢物, 唔好影響大局,有事真係比呢班撚樣害撚死

#請用不推文回覆
如果提點得嘅話唔會有2014嘅出現啦
老實講 一開始第一次都無乜人屌佢地架
係佢地一而再再而三搞歡樂時段
喂 有啲野一次就夠
今次仲要更加唔分場合
俾人鬧仲講大話仲不知悔改
唔怪得人唔當佢地同路人啦

真心屌佢地嘅手足
真係當太子手足同其他受害人係家人

Touch wood講句
俾著你身邊有人過身有其他朋友黎靈堂切生日蛋糕你都忍唔到啦

唔係個個人都要老奉錫住啲唔當係自己人嘅人架

好啦 講太多落去都係無用 因為係溝通嘅問題

我唔覺得要為咗班無腦嘅人去屌幫咗我地唔多嘅各路手足 人地真係勞苦功高 由場運動開始到依家 問心我地俾幾多失望佢地? 佢地發晦氣係有原因 俾著我都發呀 依家唔係要責任佢地發唔發晦氣 而係要反思自己有咩做唔好 同大家好好傾下有咩要改善

我唔見得班mk係有咩付出
連老豆搵仔都講唔出好打有限

完啦好嘛 咪再提班弱智mk
唔值得同啲低層次嘅人嘈咁多

推行動po啦

善用不推文thx
聽日見啦
樓主你個仆街含家鏟,你恨到啦,屌你老母!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞