Rainbow Six Siege討論區#2

936 回覆
9 Like 0 Dislike

teamkill罰咁重既

teamkill罰咁重既

15分鐘 30分鐘 1粒鐘 2粒鐘 1日 2日 3日 7日 永久 (好似係 應該miss左啲)
唔知幾耐reset一次
有永久?
有永久?

巴打挑戰下?
有永久?

巴打挑戰下?

不了
有永久?

巴打挑戰下?

不了

我好似打到百幾LV都未刻意teamkill過隊友
從來得d大陸仔無啦啦teamkill自己
點解咁多人用kb+mouse玩 console
用手制玩pc
用手制玩pc

柒架嗰堆人
用手制玩pc

用手制玩pc係咩回事
用手制玩pc

用手制玩pc係咩回事

玩FIFA果d咪會
用手制玩pc

用手制玩pc係咩回事

今日見到條友啲槍法奇差
問翻佢佢先話自己用手掣玩
Miss咗year 1 season pass可以點搞?
唔想慢慢存聲望
Miss咗year 1 season pass可以點搞?
唔想慢慢存聲望

課R6點數
Uplay Id:J0nsnoww
想搵人一齊玩 玩左幾個禮拜
唔慣fps game左至少熟圖
用手制玩pc

用手制玩pc係咩回事

今日見到條友啲槍法奇差

呢隻都夠膽用手制玩
死得小
成日都打打下因為禁左速成出黎彈左出game
有咩計
成日都打打下因為禁左速成出黎彈左出game
有咩計

del速成/改game 掣
用手制玩pc

用手制玩pc係咩回事

今日見到條友啲槍法奇差

呢隻都夠膽用手制玩
死得小

但你玩ps4又會發現啲人係用kb+mouse 玩
兵種調查
https://goo.gl/forms/mIV3eAlp6nwh63XJ3

大家做完之後可以禁「查看先前的回應」睇結果
鑑於Discord人氣高企,Curse(現稱Twitch App)無人問津
所以現開設「香港 Rainbow Six: Siege」Discord群組
及後宣傳亦會以Discord群為優先,請大家多多支持

功能、使用方式、管理等等將會盡量保持與現時Curse群一致
(大家自己執生睇下邊邊多人用啦,開群都係為咗聚埋香港Rainbow人打機啫)

Discord群Link:https://discord.gg/bVxhfdX

本人志在建立及壯大香港Rainbow Six社群,第一步就係要聚集到香港嘅玩家
有凝聚力先有Bargain Power,淨係搵人玩都易啲啦

所以跪求各位玩Rainbow嘅Share此Post,令更多香港Rainbow玩家可以多啲同伴,多啲資訊
成個Community先可以健康成長落去
嚟緊都會重新搞集中討論Post嘅Template
當中會宣傳返Discord群等等
亦會開設Facebook群組,希望大家多多支持
嚟緊都會重新搞集中討論Post嘅Template
當中會宣傳返Discord群等等
亦會開設Facebook群組,希望大家多多支持

推到多d人玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞