Rainbow Six Siege討論區#2

936 回覆
9 Like 0 Dislike
新手一問 有冇bundle可以一次過買番哂year 1啲角色
新手一問 有冇bundle可以一次過買番哂year 1啲角色

有冇人覺得機槍佬加完個盾都係垃圾
頭先有場用機槍對槍比人一槍爆頭,事後睇翻個盾都冇爆到
陰公,枝槍又唔係大力,又冇得360旋轉
除左開場set槍係大門口鳩射真係冇用
想問下新手版有咩分別?
見幾平想買黎玩下
想問下新手版有咩分別?
見幾平想買黎玩下

唔好買新手版,超伏

你係咪俾人射後面?

你係咪俾人射後面?

死因重播都係正面條友射
得一個120%傷害

你係咪俾人射後面?

死因重播都係正面條友射
得一個120%傷害

有次我射左7 8槍都打唔爆。可能你唔好彩 射左入d隙位
新個休閒系統好on9
我金4單排同4個金牌同一隊 呢樣無咩問題
但連續打4-5場都比隊白金級隊伍既對手黎 仲要個個百幾二百級
大佬我打場休閒解下任務hea玩下同朋友吹下水姐 依家場場都難過打排名戰
咁索性去打rank好過
舊個休閒系統on9 對新手太唔友善 但依家個系統咁搞法等佢地將來大過少少一樣要面對比老手虐殺既問題 唔係好明點解唔改做跟等級排隊友同敵方

官方Reddit話遲啲維護會改返
依家玩住美服先 我單排上黃金二都俾對面白金吊打
屌班大陸仔真係戇撚鳩
一開波就死兩件
中段就死左一件
plan defuser之前死淨我
要我一個清4件

清唔係問題
問題係佢哋係咁係度bababa嘈住晒
乜聲都聽唔到
我屌佢哋全家
屌班大陸仔真係戇撚鳩
一開波就死兩件
中段就死左一件
plan defuser之前死淨我
要我一個清4件

清唔係問題
問題係佢哋係咁係度bababa嘈住晒
乜聲都聽唔到
我屌佢哋全家

轉日服啦
屌ubi

http://www.express.co.uk/entertainment/gaming/803427/Rainbow-Six-Siege-news-operators-Year-Two-Hong-Kong-Operation-Health

屌 3個月後冇時間打

有無人講下內文係咩?

延遲香港dlc 3個月
因為要處理遊戲問題 包括佢地個垃圾server
屌ubi

http://www.express.co.uk/entertainment/gaming/803427/Rainbow-Six-Siege-news-operators-Year-Two-Hong-Kong-Operation-Health

屌 3個月後冇時間打

有無人講下內文係咩?

延遲香港dlc 3個月

另外poland operator 會分別係hk and korea dlc出埋
地圖只會出多2張
為左遊戲健康
懶就懶啦閪soft
新個休閒系統好on9
我金4單排同4個金牌同一隊 呢樣無咩問題
但連續打4-5場都比隊白金級隊伍既對手黎 仲要個個百幾二百級
大佬我打場休閒解下任務hea玩下同朋友吹下水姐 依家場場都難過打排名戰
咁索性去打rank好過
舊個休閒系統on9 對新手太唔友善 但依家個系統咁搞法等佢地將來大過少少一樣要面對比老手虐殺既問題 唔係好明點解唔改做跟等級排隊友同敵方

官方Reddit話遲啲維護會改返
依家玩住美服先 我單排上黃金二都俾對面白金吊打

少人玩係咁上下
等同我玩fifa用4星隊佢就下下抽d5星隊比我
屌ubi

屌 3個月後冇時間打

有無人講下內文係咩?

延遲香港dlc 3個月

另外poland operator 會分別係hk and korea dlc出埋
地圖只會出多2張
為左遊戲健康

飛虎隊呀
一口氣得罪曬香港同波蘭玩家
最慘係波蘭
最慘係波蘭

原本係咪有波籣map?
season pass玩家點算?
申利 season pass
波蘭張地圖咁就冇左
啲當地玩家一定嬲撚到震

如果香港地圖冇左 唔知連登會屌成點
唔知仲會唔會出seasonal skins
最慘係波蘭

原本係咪有波籣map?
season pass玩家點算?
申利 season pass

Map唔喺張pass包嘅嘢入面

因為map本身係free for all players
頭先終於試下第一場rank
勝利既感覺好爽arrrrrr
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞