Rainbow Six Siege討論區#2

936 回覆
9 Like 0 Dislike
https://youtu.be/npgQnkMgvCg

得閒睇下,亞服ranking 4800up
想問下有無tg/discord 既group可以join埋一齊玩?

Curse群Link:https://curse.com/servers/e9ETk7

各位PC嘅香港Rainbow Six Siege玩家
大家都知道呢隻Game得自己一個玩真係幾痛苦
所以小弟就開咗一個Curse群
想聚集香港咁多位玩Rainbow嘅玩家
希望可以提供到一個地方畀各位一齊打機
方便大家討論、約戰、訓練

本群主要採用無為而治方針,只要求閣下:
- 不騷擾他人
- 不刻意破壞他人遊戲體驗
- 不影響站務運作
會員請自行處理任何私人恩怨,打情罵俏,生死決鬥
如非觸犯上述天條,本群均不會干預

想搵人打機就留係約戰區度睇下有冇人一齊玩
搵到人喇就去間空嘅遊戲房度Enjoy your game
我地都唔阻止各位去啲睇落唔夠人嘅房度問下受唔受埋一齊玩嘅
總之任何情況都好,只要唔搗亂,唔影響到其他人玩就OK
打NG好多人入到場又走

打NG好多人入到場又走

咩叫NG

打完頭十場金3 一齊排?

一齊排
啱啱一買完game就同朋友玩
第一場就用c4炸死咗個隊友

做得好

做得好

有前途
打NG好多人入到場又走

咩叫NG

Normal game
新手 圖都未摸熟 係咁比人屠

多d上youtube睇pro lea / 外國d youtuber
會學到好多野

做得好

唔殺下隊友邊好玩架

嫌金牌仔廢冇人同我玩

多d上youtube睇pro lea / 外國d youtuber
會學到好多野

Macie Jay ,Pengu ,Kixstar ,Serenity17
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞