[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #3

1001 回覆
23 Like 2 Dislike

啟發自真實世界中的反恐行動,Rainbow Six Siege《虹彩六號:圍攻行動》邀請玩家主宰破壞的藝術,展開激烈的 CQC 近身距離作戰,帶來高致命性、仰賴戰術策略、充滿團隊合作及爆破場面的核心遊玩體驗;本作的多人遊戲將為過往豐富系列作當中激烈交火與戰術策略設下新的標竿。

遊戲不設單人故事模式,只有5v5玩家對戰及5人合作對抗電腦。

上一個Post:https://lihkg.com/thread/163855/

====================================================

Facebook群組Link:https://www.facebook.com/groups/113188219301406/

Telegram谷Link:https://t.me/joinchat/Ev58aw6OahQtMbP1PzNx7g/

Discord群Link:https://discord.gg/aDnDT48

各平台主要採用無為而治方針,只要求閣下:
- 不騷擾他人
- 不刻意破壞他人遊戲體驗
- 不影響站務運作
會員請自行處理任何私人恩怨,打情罵俏,生死決鬥
如非觸犯上述天條,本群均不會干預

====================================================

我都知而家個集中POST好唔完善
不過好彩嚟緊就係香港Update,再加埋各位嘅意見可以加下啲Q&A之類
咁下個POST一開頭就可以有更多嘢睇

而家就貼住我兩條戰術片撐下個版面先,希望幫到大家

Hereford Base 底層防守戰術
https://youtu.be/DXsxnZKYjY0

Kafe 頂層防守戰術
https://youtu.be/29R49PpgKEU
其實我係玩xb1既
不過係依度應該難啲搵到巴絲有玩
所以我都入黎吹下水先

有冇人知Season3(sdu+poland)大概會幾時出?
其實我係玩xb1既
所以我都入黎吹下水先

有冇人知Season3(sdu+poland)大概會幾時出?

其實SDU係Year 2 Part 3,唔知今個月定下個月會出
Poland就Year 2 Part 4,應該十一、十二月出
其實我係玩xb1既
所以我都入黎吹下水先

其實SDU係Year 2 Part 3,唔知今個月定下個月會出
Poland就Year 2 Part 4,應該十一、十二月出

season 4 係Korea
Poland 拆左一個season 3 出,一個season 4 出
其實我係玩xb1既
所以我都入黎吹下水先

Poland 拆左一個season 3 出,一個season 4 出

Yes...
睇番個最新roadmap係寫8月
但到而家都冇乜聲氣
得個2.2.2既patch會出
其實我係玩xb1既
所以我都入黎吹下水先

呀係,因為Operation Health食咗本來Poland個位

即係Season 3有三隻人,兩隻香港一隻Poland
Season 4都三隻人,兩隻韓國一隻Poland
啲bug幾時先fix得哂
啱啱Update咗Telegram谷Link
而家呢條先係啱嘅,勞煩各位Share畀有玩Rainbow嘅同好

新Telegram谷Link:t.me/hkr6s
啱啱Update咗Telegram谷Link
而家呢條先係啱嘅,勞煩各位Share畀有玩Rainbow嘅同好

新Telegram谷Link:t.me/hkr6s
屌…有冇人幫幫手,電話有啲難搞

都話左你果個係channel嚟 有你講無人講架

都話左你果個係channel嚟 有你講無人講架

已經轉咗做Supergroup喇
你一話我知Channel純粹係要嚟Broadcast我就刪咗佢再研究
而家雖然條Link係一樣,但係內裡係Supergroup嚟
如果較做Public都係可以自訂Link,所以先用返條易記嘅啫

你講,我有聽嘅,多謝你提醒
Devils 拍favela 啦好嘛

ubisuck執果日
pc新仔玩家

唔知佢木板窿啲光暗係唔係黎緊呢版會改

係都拍咗Pro League Map Pool有嘅地圖先啦

唔知佢木板窿啲光暗係唔係黎緊呢版會改

好似同香港探員一齊

係都拍咗Pro League Map Pool有嘅地圖先啦

我玩緊casual 咋
我都想玩返 但無人可以收容我
點解從來都唔見有人打到好似現實攻堅咁玩?

65lv新手一問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞