Rainbow Six Siege討論區#2

936 回覆
9 Like 0 Dislike
想問下一個SEASON係幾耐?
如果依家買YEAR2 PASS可以用到幾時?

理論上係一年,下年2月到期,視乎ubisoft下年第一個expansion準唔準時
但其實都冇乜關係,season pass主要內容都係解鎖今年嗰8個新operators啫,season幾時到期都冇影響

真係想知點解排咁耐?
係咪得我係咁?
最近一次更新前都唔洗等十幾二十分鐘
通常兩分幾就可以開到場
點解依家等咁耐都開唔到

真係想知點解排咁耐?
係咪得我係咁?
最近一次更新前都唔洗等十幾二十分鐘
通常兩分幾就可以開到場
點解依家等咁耐都開唔到

打ps4既要過隔離
其實無分pc同ps4
隔離post絕對歡迎ps4過去討論吖 我自己推post都推到無癮
隔離post絕對歡迎ps4過去討論吖 我自己推post都推到無癮

[Ps4]Rainbow Six Siege(1)ps4入黎圍威喂
https://lihkg.com/thread/187458?ref=ios
其實無分pc同ps4

Agree 不過我開隔離post嘅目的都係提供個空間俾ps4嘅巴打留名約戰,呢個post太多pc巴打,ps4留名往往冇人知
討論過返黎呢邊啦,冇咩所謂 我自己都喺度討論
有無ching知steam買驚 點連uplay

執行遊戲之後會自動彈個uplay出黎

執行遊戲之後會自動彈個uplay出黎

我啲fd要另外開uplay acc?
steam R6做緊6折
係買就買最貴果個pack
steam R6做緊6折
係買就買最貴果個pack

岩 我fd 買完標準版 2xx 個個話好後悔
有冇巴打絲打有玩開東南亞ser

uplay id: Ho_StarMoon
得閒一齊打rank or 休閒
有冇打開美ser
Hea打求戰友
依家日日玩都驚左做隊長,之前過場既時候個個玩電話,依家要禁制,唔記得禁又自動出返去
pc求隊友
pc求隊友

TanGo.lol
死ser?
死ser?

好似係
新買留名
新買留名

喂Hi巨乳
新買留名

喂Hi巨乳

hi
而家有冇人打?
而家有冇人打?

有無人宜家打排名
垃圾金1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞