Rainbow Six Siege討論區#2

936 回覆
9 Like 0 Dislike
啱先同巴打玩troll左場
新手連新手任都未打完
但想問
新手連新手任都未打完
但想問

解人其實有冇話解邊隻先好啲?
定睇樣解就ok?

想儲錢解巴西+日本
有無人宜家打排名
垃圾金1

利申 好耐冇玩 依家同fd玩緊大逃殺

我都有玩
新手連新手任都未打完
但想問

定睇樣解就ok?

想儲錢解巴西+日本

新手建議解咗Sledge Thermite先
新手連新手任都未打完
但想問

定睇樣解就ok?

想儲錢解巴西+日本

emp會好過thermite
新手連新手任都未打完
但想問

定睇樣解就ok?

想儲錢解巴西+日本

防方就 rook
新手連新手任都未打完
但想問

定睇樣解就ok?

想儲錢解巴西+日本

防方就 rook

開場放甲就得 輕輕鬆鬆
見特價想買黎玩, 想問單排有冇得玩?
平時玩開OW單排唔問mic 都ok, 但呢隻好似好講合作.

一定要買mic
如果你想玩得勁 哩個好食團隊配合 利申:玩超過200hours

有mic有個靚headset先至玩得好,聽聲真係好重要
UPLAY ID : HONG_KONG_NO.1 求隊友

一定要買mic
如果你想玩得勁 哩個好食團隊配合 利申:玩超過200hours

同fd用skype玩

一定要買mic

同fd用skype玩

屌唔覺意禁錯制sd左出黎

一定要買mic

同fd用skype玩

屌sor
我想講嘅係同fd用skype玩,跟住個fd個背景多雜音又嘈,玩緊嘅時候完全聽唔到腳步聲

一定要買mic

同fd用skype玩

屌sor
我想講嘅係同fd用skype玩,跟住個fd個背景多雜音又嘈,玩緊嘅時候完全聽唔到腳步聲

呢啲又係好黑人憎,唯有提一提佢
真係好想問一句
用mouse 打ps4 有咩意思
真係好想問一句

冇意思,要屌呢啲人
都係買左黎玩,等我上去玩下PVE 熟習下先
遲d 先買mic
真係好想問一句

冇意思,要屌呢啲人

成日好難瞄做籍口
大佬 人人斬好難瞄 得你咩
ps4 用mouse 個d都唔知係咪男人黎
本身有pc版 但d fd得ps4冇電腦
諗緊買唔買ps4版好。
其實計人多 係咪pc最多人打?
同埋聽講 ps4節奏慢d講合作性多d?
本身有pc版 但d fd得ps4冇電腦
諗緊買唔買ps4版好。
其實計人多 係咪pc最多人打?
同埋聽講 ps4節奏慢d講合作性多d?

pc一定多d ps4手制好難控制 如果你玩開pc的話

我有玩開ps4星戰
我怕就怕左 用ps4遊戲性會大減
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞