Rainbow Six Siege討論區#2

936 回覆
9 Like 0 Dislike
屌ubi

http://www.express.co.uk/entertainment/gaming/803427/Rainbow-Six-Siege-news-operators-Year-Two-Hong-Kong-Operation-Health

屌 3個月後冇時間打

有無人講下內文係咩?

延遲香港dlc 3個月
因為要處理遊戲問題 包括佢地個垃圾server

另外poland operator 會分別係hk and korea dlc出埋
地圖只會出多2張
為左遊戲健康

飛虎隊呀

屌佢 我仲儲緊錢 等買香港架
新手玩真係要以生命值硬接,玩休閒都好多高手,同埋多唔多人插keyboard mouse 玩
Casual 無牌單排都排中對面5個金牌戰隊
玩閪咩
Casual 無牌單排都排中對面5個金牌戰隊
玩閪咩

所以要整一個season叫operation health
新手玩真係要以生命值硬接,玩休閒都好多高手,同埋多唔多人插keyboard mouse 玩

你用生命值硬接既話咪死囉
建議你去玩晒所有situation先好打casual
其實我根本覺得ubi係未整好波蘭既map先會出哩個咁撚濕鳩嘅operation health

佢而家d地圖已經係越出越細張
如果佢而家先走嚟轉我覺得哩個懷疑好合理
依家練成左隨緣槍法,殺完人連自己都覺得負碌,成日同人交火個陣好驚亂射又比我掃中對面頭

寂寞到夜深
https://youtu.be/KfbB9GFr-Fs
希望ubi真係會整返好bug,唔好得個講,配對問題快d改
買左season year 2 pass 之後點解鎖sdu
似老解多過似sdu
似老解多過似sdu

屌,睇錯,自隊一打
PC玩家留名
PC玩家留名

PC
PC玩家留名

PC

SAME HERE
BTW新手

我係戰地記者 你uplay id幾多?
買左season year 2 pass 之後點解鎖sdu

出果日同平時買人一樣咁unlock,不過就唔洗比錢同早一個星期有得用
BTW停左game 差唔多一個星期,呢加casual重係咪難打過rank ???
Season pass幾時有得減
Season pass幾時有得減

淘啦 一百幾
ps4之前做promotion , 178$ game加year 2 pass
本身玩開ps4,但因為有班fd玩pc所以又買steam

咁就出事喇 玩慣左kb再用手制真係打到燥底,特別打游擊果陣對槍百發八中
搞到ps4淨係敢玩散彈
宜家有無巴打玩?
PC玩家留名

PC

SAME HERE
BTW新手

我係100lv.既新手
有冇ps4高手老手一齊打rank 衝鑽
愈來愈少人玩 好隊友難求
ps4玩家 但係屎一樣既技術
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞