Rainbow Six Siege討論區#2

936 回覆
9 Like 0 Dislike
排場休閒都排成10分鐘
排場休閒都排成10分鐘

pc?
尋日岩岩買,排pve 唔駛一分鐘
排場休閒都排成10分鐘

唔知點解近排都係咁
Curse群Link:https://curse.com/servers/e9ETk7

各位PC嘅香港Rainbow Six Siege玩家
大家都知道呢隻Game得自己一個玩真係幾痛苦
所以小弟就開咗一個Curse群
想聚集香港咁多位玩Rainbow嘅玩家
希望可以提供到一個地方畀各位一齊打機
方便大家討論、約戰、訓練

本群主要採用無為而治方針,只要求閣下:
- 不騷擾他人
- 不刻意破壞他人遊戲體驗
- 不影響站務運作
會員請自行處理任何私人恩怨,打情罵俏,生死決鬥
如非觸犯上述天條,本群均不會干預

想搵人打機就留係約戰區度睇下有冇人一齊玩
搵到人喇就去間空嘅遊戲房度Enjoy your game
我地都唔阻止各位去啲睇落唔夠人嘅房度問下受唔受埋一齊玩嘅
總之任何情況都好,只要唔搗亂,唔影響到其他人玩就OK
仲有就係呢排整嘅戰術片

https://www.youtube.com/watch?v=DXsxnZKYjY0
依到既人係 pc定 ps4 多?

PC
PS4佢自己有個Post
好似係
依到既人係 pc定 ps4 多?

[Ps4]Rainbow Six Siege(1)ps4入黎圍威喂
https://lihkg.com/thread/187458/page/9?ref=ios
仲有就係呢排整嘅戰術片

https://www.youtube.com/watch?v=DXsxnZKYjY0

講解得好詳細
戰術有好多種,最緊要有定位同知自己做緊乜
curse冇乜人用啦 discord啦
UPLAY ID : HONG_KONG_NO.1 求隊友

琴晚同你同隊

琴晚同你同隊

一齊玩<3

琴晚同你同隊

我果埸玩得好唔好? 我狀態好浮動

琴晚同你同隊

改左名叫HK_No.1-Alan

琴晚同你同隊

你玩Blackbeard 比你carry 聽日加你玩

琴晚同你同隊

琴晚同你同隊

加左 我係Bwayyy
Curse群Link:https://curse.com/servers/e9ETk7

各位PC嘅香港Rainbow Six Siege玩家
大家都知道呢隻Game得自己一個玩真係幾痛苦
所以小弟就開咗一個Curse群
想聚集香港咁多位玩Rainbow嘅玩家
希望可以提供到一個地方畀各位一齊打機
方便大家討論、約戰、訓練

本群主要採用無為而治方針,只要求閣下:
- 不騷擾他人
- 不刻意破壞他人遊戲體驗
- 不影響站務運作
會員請自行處理任何私人恩怨,打情罵俏,生死決鬥
如非觸犯上述天條,本群均不會干預

想搵人打機就留係約戰區度睇下有冇人一齊玩
搵到人喇就去間空嘅遊戲房度Enjoy your game
我地都唔阻止各位去啲睇落唔夠人嘅房度問下受唔受埋一齊玩嘅
總之任何情況都好,只要唔搗亂,唔影響到其他人玩就OK

Pish
揾人加我 ID: KickYourBall 琴日前日都carry咗d巴打打rank

thabk you 巴打意識好好 控條友控得好順
揾人加我 ID: KickYourBall 琴日前日都carry咗d巴打打rank

巴打 carry唔carry我新手
好撚浮動,一係就成場冇殺過
一係就自己一個控住成層殺3

可唔可以carry埋我,我打左好耐仲係白金,上唔到鑽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞