Rainbow Six Siege討論區#2

936 回覆
9 Like 0 Dislike
想問下ping好高 成日都400 點算

你咩上網?

HKBN 100m
玩其他game GTA CS:GO果d又唔會lag
係玩R6個ping勁高

我都係HKBN 100mb
ping數場場都係40

有無試過同fd玩睇下佢地咩PING???

無fd
想問埋我買左steam $118果個starter edition
有咩分別?
想問埋我買左steam $118果個starter edition
有咩分別?

starter edition random比從Rook, Sledge, Ash, Fuze, Mute, Smoke 是但2個你, 但之後果d 要12500分先UNLOCK到
Ps4成日ran中勁人去對面隊
比人屠
次次單排都排到D白痴大陸仔做隊友
弱智不在話,係咁爆MIC想點

無可否認的確係幾煩,成日見到輸一回合就走場,又串串貢

仲有樣野唔明就係佢地打字溝通都係打拼音或者中文,當人地一定識睇咁款

都見過有好既玩家,不過無品既就真係成日見

Btw,發現普遍香港人開mic都係講英文多 我都係
D大陸仔就只係講普通話 完全無諗過同一場入面會有韓國/日本人,好似全世界得中國人咁
打字又係on9,有時真係拼極都唔知佢講乜春

之前配過4個越南佬 d越南話難聽到 頂唔順mute曬

我覺得應該開個SERVER放晒D大陸仔落去
又廢又嘈又Teamkill
根本就唔係打機而係搞事
玩GAME都同現實一樣,死蝗蟲
次次單排都排到D白痴大陸仔做隊友
弱智不在話,係咁爆MIC想點

無可否認的確係幾煩,成日見到輸一回合就走場,又串串貢

仲有樣野唔明就係佢地打字溝通都係打拼音或者中文,當人地一定識睇咁款

都見過有好既玩家,不過無品既就真係成日見

Btw,發現普遍香港人開mic都係講英文多 我都係
D大陸仔就只係講普通話 完全無諗過同一場入面會有韓國/日本人,好似全世界得中國人咁
打字又係on9,有時真係拼極都唔知佢講乜春

之前配過4個越南佬 d越南話難聽到 頂唔順mute曬

我覺得應該開個SERVER放晒D大陸仔落去
又廢又嘈又Teamkill
根本就唔係打機而係搞事
玩GAME都同現實一樣,死蝗蟲

開MIC又講蝗語,打字又打拼音,以為全世界都係中國人
相比之下,日本仔就好好多,雖然D英文好難聽得明,但起碼都講返D全世界通用既英文先
玩左2日 玩緊滅殺恐怖分子
唔敢玩5vs5 驚累人
想問下呢家升lv有咩用
唔敢玩5vs5 驚累人
想問下呢家升lv有咩用

唔敢玩5vs5 驚累人
想問下呢家升lv有咩用

實戰係唔同啲 對戰死咗再睇人點打仲學到野
遲啲有無人一齊排rank
想問下隻game入面個角色名有冇得改?

用Steam入

用Steam入

唉 改到了!
SDU 係咪用支那槍?
SDU 係咪用支那槍?

9月你咪知
SDU 係咪用支那槍?

9月你咪知

唔係7月?
SDU 係咪用支那槍?

9月你咪知

唔係7月?

operation health要3個月 何來7月
屌,早兩日開始 battleye start 變到grpe
咪剷 game 再裝啦
點知就一直開始 down 唔到 game
停係 38 mb / 38gb

直頭 uplay 都剷埋再裝
點知 uplay 裝返 uplay 用左三個鐘後
都係 down 唔到 game...屌

有無巴打知可以點 fix 嘛
做咩多咗咁多人用blackbeard
做咩多咗咁多人用blackbeard

識用就有三條命
想跑144hz 1080定1070好 我要成場game 144fps以上 開陰影 其他特效唔理 有冇巴打用緊呢兩張可以講下效能去到邊
神手(自稱) 求隊友 只打RANK
其實ps4版有冇外掛?
成日遇到d疑似用外掛既人
其實ps4版有冇外掛?

點疑似法
理論上冇可能有外掛架喎
其實ps4版有冇外掛?

點疑似法
理論上冇可能有外掛架喎

冇睇cam情況下,穿牆爆頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞