Rainbow Six Siege討論區#2

936 回覆
9 Like 0 Dislike
剛買左caveira
自己算半新手,玩佢學人地咁周圍走
又真係殺到人

一直唔敢玩哩隻 因為未背熟d圖
剛買左caveira
又真係殺到人

癲婆除左熟地圖,timing好緊要,幾時flank幾時問幾時殺真係要靠感覺同經驗,同埋有d地圖會發揮得好d。例如貧民窟、鄉村根本就係巴西妹主場。
剛買左caveira
又真係殺到人

癲婆除左熟地圖,timing好緊要,幾時flank幾時問幾時殺真係要靠感覺同經驗,同埋有d地圖會發揮得好d。例如貧民窟、鄉村根本就係巴西妹主場。

癲婆一問到真係可以carry成場
有時可以一個救全家
有時雷到仆街

有冇人教下ash同fuse有咩技巧
fuse好似好易咁但實際幾難

同埋防守始終冇一隻叫熟手
唯一試過救全家嘅係smoke smoke 同mute 應該環點樣玩 對槍要點練?

Ash當然要rush 開局前留車探路
Fuze有個叫Macie Jay啲youtube片教人玩 幾好

另外兩個都比較少玩 一般見人Mute一開頭放哂啲出入口截車仔 之後可以收返封bandit冇封ge牆(不過會幾浪費下)或者窗邊防fuze?

btw對槍bandit真係無敵

Macie Jay忠實fans,所有片睇過晒,學佢d tactics真係有用。

MJ Fans +1
有時可以一個救全家
有時雷到仆街

唯一試過救全家嘅係smoke smoke 同mute 應該環點樣玩 對槍要點練?

Fuze有個叫Macie Jay啲youtube片教人玩 幾好

另外兩個都比較少玩 一般見人Mute一開頭放哂啲出入口截車仔 之後可以收返封bandit冇封ge牆(不過會幾浪費下)或者窗邊防fuze?

Macie Jay忠實fans,所有片睇過晒,學佢d tactics真係有用。

MJ Fans +1

佢玩既大盾真係必睇
有時可以一個救全家
有時雷到仆街

場場玩Bandit/JAGER,場場完場都殺十幾
兩個支鎗真係正到仆街
兩個支鎗真係正到仆街

416-c打遠程好飄
mp7好d 但係比416-c低攻
兩個支鎗真係正到仆街

416-c打遠程好飄

我覺得mp7飄啲
兩個支鎗真係正到仆街

416-c打遠程好飄

我覺得mp7飄啲

no
mp7你用1倍鏡好易就殺到人 2.5倍都係易過用416-c 2.5倍
mp7既2.5倍你只需要壓就得
但係416 d彈除左上之外仲會左右
mp7多數直線
有無人一入驚右上角成日彈 已完成動作?
兩個支鎗真係正到仆街

416-c打遠程好飄

我覺得mp7飄啲

no
mp7你用1倍鏡好易就殺到人 2.5倍都係易過用416-c 2.5倍
mp7多數直線

爭咩爭 用m870啦
同埋想問fd買steam連唔連到機
因為我直接用uplay買uplay開game

連到
兩個支鎗真係正到仆街

416-c打遠程好飄

我覺得mp7飄啲

no
mp7多數直線

爭咩爭 用m870啦

M870開場直接狗衝入點真係正
殺對手一個措手不及

連到

咁要點連 佢地都係用uplay開game?
兩個支鎗真係正到仆街

416-c打遠程好飄

我覺得mp7飄啲

no
mp7多數直線

爭咩爭 用m870啦

殺對手一個措手不及

最應該nerf係枝m870
又快又大力
減佢兩粒彈都好啊
r6 上之更新左聲音好左好多

以前真係on99 只會知係付近唔會知道左定右

cs得前後左右冇上下

r6唯一好處上下都算分明 更新左既架下先算係同cs不相伯仲
兩個支鎗真係正到仆街

416-c打遠程好飄

我覺得mp7飄啲

no
mp7多數直線

我覺得416c打遠係玩點發 2-3粒 2-3粒咁射
我試過同槍盾對槍係我點死佢

連到

咁要點連 佢地都係用uplay開game?

PS4除左佢隻官方金耳機仲有冇咩1千樓下耳機推薦
兩個支鎗真係正到仆街

416-c打遠程好飄

我覺得mp7飄啲

no
mp7多數直線

爭咩爭 用m870啦

殺對手一個措手不及

又快又大力
減佢兩粒彈都好啊

大力都算 個射程根本中距離都秒殺
兩個支鎗真係正到仆街

416-c打遠程好飄

我覺得mp7飄啲

no
mp7多數直線

爭咩爭 用m870啦

殺對手一個措手不及

又快又大力
減佢兩粒彈都好啊

同當年支SUPER90比仲有一段差距

我覺得mp7飄啲

no
mp7多數直線

爭咩爭 用m870啦

殺對手一個措手不及

又快又大力
減佢兩粒彈都好啊

印象中宜家法國佬枝散彈仲係打得好遠
PS4除左佢隻官方金耳機仲有冇咩1千樓下耳機推薦

加多兩三百買sony最新果隻3D wireless囉
不過我本人最近買左個a50 $2150
啲聲好撚正 同好清
唔好話腳步 舉槍 都聽到係邊個位

no
mp7多數直線

爭咩爭 用m870啦

殺對手一個措手不及

又快又大力
減佢兩粒彈都好啊

印象中宜家法國佬枝散彈仲係打得好遠

用過最勁既散彈絕對係法國個支
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞