Rainbow Six Siege討論區#2

936 回覆
9 Like 0 Dislike
我想問下係咪24號rank reset

yes
死ser?
死ser?

打完10場 6場mvp都係得金4
有冇巴打玩緊?
想一齊玩
利申:好廢,ps4
又宣傳一下
[Ps4]Rainbow Six Siege(1)ps4入黎圍威喂
https://lihkg.com/thread/187458?ref=ios
Uplay PC: Mat.Cat.Inc.
次次單排都排到D白痴大陸仔做隊友
弱智不在話,係咁爆MIC想點

無可否認的確係幾煩,成日見到輸一回合就走場,又串串貢

仲有樣野唔明就係佢地打字溝通都係打拼音或者中文,當人地一定識睇咁款

都見過有好既玩家,不過無品既就真係成日見
有無手足諗住開tg gp遲啲排rank用

仲有樣野唔明就係佢地打字溝通都係打拼音或者中文,當人地一定識睇咁款

Btw,發現普遍香港人開mic都係講英文多 我都係
D大陸仔就只係講普通話 完全無諗過同一場入面會有韓國/日本人,好似全世界得中國人咁
打字又係on9,有時真係拼極都唔知佢講乜春

Btw,發現普遍香港人開mic都係講英文多 我都係
D大陸仔就只係講普通話 完全無諗過同一場入面會有韓國/日本人,好似全世界得中國人咁
打字又係on9,有時真係拼極都唔知佢講乜春

之前配過4個越南佬 d越南話難聽到 頂唔順mute曬
有無人排rank 啲大陸狗連cam都唔識射
有冇巴打冇哂所有特勤幹員?我一開game就係咁
有冇巴打冇哂所有特勤幹員?我一開game就係咁

Regame就冇事,屌老母嚇撚死我
俾人屠到喊
好心啲新手咪撚排rank啦
百幾lv都成個新手咁
PC level同實力唔成正比既
同ps4完全唔撚同
幾時先出新skin?
好心啲新手咪撚排rank啦
百幾lv都成個新手咁
PC level同實力唔成正比既
同ps4完全唔撚同

Ps4都有啲高手特登開新Ac扮新手
點解呢幾日多咗人用blackbeard
想問下ping好高 成日都400 點算

你咩上網?

你咩上網?

HKBN 100m
玩其他game GTA CS:GO果d又唔會lag
係玩R6個ping勁高

你咩上網?

HKBN 100m
係玩R6個ping勁高

我都係HKBN 100mb
ping數場場都係40

你咩上網?

HKBN 100m
係玩R6個ping勁高

我都係HKBN 100mb
ping數場場都係40

有無試過同fd玩睇下佢地咩PING???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞