Rainbow Six Siege討論區#2

936 回覆
9 Like 0 Dislike

ash親生女黎 加上3速探頭左右射人好有優勢
識壓槍R4C搶攻 唔識壓可以用G36C

Ash絕對攻方最強職業
想玩就要搶

新手玩ash, 留返比勁人用la

thermite 幾岩新手玩
保住條命等隊友清房之後炸牆

Thermite唔係要幫手炸強化牆先take到point清到房咩?

係,不過佢個位唔係打主攻,唔要求對槍勁同意識好

btw 又死ser

thermite先唔係新手玩
得兩個大炸起身
新手見棟牆reinforce左就炸就無咁個
死左就想開牆都無得開

咁twitch?
F2夠好用 部機又可以幫隊友清點內道具
唔算太難玩

ash親生女黎 加上3速探頭左右射人好有優勢
識壓槍R4C搶攻 唔識壓可以用G36C

Ash絕對攻方最強職業
想玩就要搶

Thermite唔係要幫手炸強化牆先take到point清到房咩?

btw 又死ser

得兩個大炸起身
死左就想開牆都無得開

咁twitch?
唔算太難玩

清Cam

呢條友好臭串 連香港最top既oba都串
大家係時候比d顏色佢睇

咪由佢話 洗理佢

Ash絕對攻方最強職業
想玩就要搶

btw 又死ser

得兩個大炸起身
死左就想開牆都無得開

咁twitch?
唔算太難玩

屌,thermite梗係新手玩la,燒咩牆自己有人話你知架la,只要識聽人講野,唔好周圍衡,就冇乜問題la

如果咁都做唔到,不如真係唔好打機la,返去學下聽人講野先la

btw 又死ser

得兩個大炸起身
死左就想開牆都無得開

咁twitch?
唔算太難玩

屌,thermite梗係新手玩la,燒咩牆自己有人話你知架la,只要識聽人講野,唔好周圍衡,就冇乜問題la

如果咁都做唔到,不如真係唔好打機la,返去學下聽人講野先la

新手玩下thermite/emp 先

btw 又死ser

得兩個大炸起身
死左就想開牆都無得開

咁twitch?
唔算太難玩

F2射速咁快,新手禁實左制就勁快冇彈

呢條友好臭串 連香港最top既oba都串
大家係時候比d顏色佢睇

咪由佢話 洗理佢

做咩啫佢
係唔係有group? 薯仔入唔入得

btw 又死ser

得兩個大炸起身
死左就想開牆都無得開

咁twitch?
唔算太難玩

咁姐係岩唔岩新手玩

btw 又死ser

得兩個大炸起身
死左就想開牆都無得開

咁twitch?
唔算太難玩

咁姐係岩唔岩新手玩

冇話邊隻一定岩新手
係你要了解隻角色特性
thermite,twitch,emp易上手啲

得兩個大炸起身
死左就想開牆都無得開

咁twitch?
唔算太難玩

咁姐係岩唔岩新手玩

冇話邊隻一定岩新手
係你要了解隻角色特性
thermite,twitch,emp易上手啲

你想爽啲,殺人就玩twitch, emp同thermite 功能性重。
係唔係有group? 薯仔入唔入得
tg:
https://t.me/joinchat/AAAAAEKsT1eHYjhgxdh-ew
其實steam上面唔同edition有咩分別?唔係好睇得明
其實steam上面唔同edition有咩分別?唔係好睇得明

主要係角色多少既分別。
無乜錢,買基本包
有閒錢,complete 包
所有角色都可以儲game 錢解到。

唔急玩就等特價買complete set.

[url]【心得】虹彩六號上市版本:入門版、標準版、黃金版、完全版比較 https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=1054&snA=4552[/url]
要留意係買左standard 版,無得加錢up 上complete 版
pish
死左SER?
pish

家森

中左🤤🤤🤤 心滿意足

中左🤤🤤🤤 心滿意足

想要
出左pack?有無detail講下

好似每贏一場就有一個,另買就三千幾

每WIN一場就可以抽PACK, 抽唔中加2%機率抽到中為止歸零

另外5000蚊一個PACK, 10萬, 18萬送多幾個咁類似
有冇人今日個ping突然高咗?平時都係30幾40 今日200雲端同步又卡住
有冇人今日個ping突然高咗?平時都係30幾40 今日200雲端同步又卡住

雲端卡左幾日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞