[gay]天行健的心事分享區(61)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

咁我讀IVE算

ive vs asso一定係asso
asso出路都叫多

聽講ASSO好多free rider

度度都多嫁啦

乜唔係想入返大學先會讀asso咩

屌你想考好dse都係為入u啦

佢aim 2咋

只不過未見到人生目標先會咁講架姐

唉,見到HKU天文學執左我真係好心痛,如果HKU賣大包,中英唔夠3既人都讀到,咁我一定衝去讀

就算入到都唔代表野讀

今日第一次見閃光

dse出路好多
入asso囉真係衰咗咪
chur番入u

咁我讀IVE算

asso出路都叫多

I大都唔差啦

design+engine係
其他真係...

前路茫茫 我本身係想讀輔助醫療 而家放棄左 廢事眼高手低 而家諗住讀engine 我諗ive既engine都岩我既 聽講d老細都幾睇得起 ive仔

今日第一次見閃光

dse出路好多
入asso囉真係衰咗咪
chur番入u

咁我讀IVE算

asso出路都叫多

I大都唔差啦

其他真係...

前路茫茫 我本身係想讀輔助醫療 而家放棄左 廢事眼高手低 而家諗住讀engine 我諗ive既engine都岩我既 聽講d老細都幾睇得起 ive仔

冇啦啦做乜冇信心?

asso出路都叫多

度度都多嫁啦

佢aim 2咋

今日第一次見閃光

dse出路好多
入asso囉真係衰咗咪
chur番入u

咁我讀IVE算

asso出路都叫多

I大都唔差啦

其他真係...

冇啦啦做乜冇信心?

你係咪想講專職醫療

dse出路好多
入asso囉真係衰咗咪
chur番入u

咁我讀IVE算

asso出路都叫多

I大都唔差啦

其他真係...

冇啦啦做乜冇信心?

讀到一個位唔啱真係好清楚

咁我讀IVE算

asso出路都叫多

度度都多嫁啦

佢aim 2咋

其實我人生目標的而且確係想加入科學家行列 企係人類最前線研究自然科學 不過香港讀science係晒銀時 我根本冇本錢做d咁樣既野

冇讀大學定冇係香港讀大學

無讀大學

唉,見到HKU天文學執左我真係好心痛,如果HKU賣大包,中英唔夠3既人都讀到,咁我一定衝去讀

就算入到都唔代表野讀

今日第一次見閃光

dse出路好多
入asso囉真係衰咗咪
chur番入u

不過一定要好自律

唔洗
有好多純唔識玩dse
讀asso求求期期都3.5 6
拎個poly offer唔難
(唔小fd係)
一入到黎就見到最貴嘅阿聯猶/ CX飛 LONDON

好恐佈

度度都多嫁啦

佢aim 2咋

其實我人生目標的而且確係想加入科學家行列 企係人類最前線研究自然科學 不過香港讀science係晒銀時 我根本冇本錢做d咁樣既野

有冇諗過biol med sci?

度度都多嫁啦

佢aim 2咋

其實出黎做野就後悔,因為自己以前無努力 變左只有工揀你,搞到依家咪做悶工,一啲挑戰性都無,好慘架

無讀大學

就算入到都唔代表野讀

今日第一次見閃光

dse出路好多
入asso囉真係衰咗咪
chur番入u

不過一定要好自律

唔洗
有好多純唔識玩dse
(唔小fd係)

hkcc
係asso 中既band 1

好恐佈

最性價比係邊個

好恐佈

5千蚊來回真係貴咩?

度度都多嫁啦

佢aim 2咋

咁嘅智商都想做前線科學家

就算入到都唔代表野讀

今日第一次見閃光

dse出路好多
入asso囉真係衰咗咪
chur番入u

不過一定要好自律

唔洗
有好多純唔識玩dse
(唔小fd係)

hkcc

hkcc真係升學率過80%

好恐佈

5千蚊來回真係貴咩?

你去邊?

今日第一次見閃光

dse出路好多
入asso囉真係衰咗咪
chur番入u

咁我讀IVE算

asso出路都叫多

I大都唔差啦

其他真係...

冇啦啦做乜冇信心?

首先我語文科一直都唔係咁好 但大學計分就好強調語文能力 分數好似計double既 文科差既我已經輸左比全港一大截
其次我一直我以為自己理科除左m2以外幾好 考完mock卷先知原來自己實力唔係自己想像中咁勁 好大落差 完全接受唔到 而家覺得自己一無事處 再落番呢排好多中學生跳樓 佢地係有佢地既道理同原因

就算入到都唔代表野讀

今日第一次見閃光

dse出路好多
入asso囉真係衰咗咪
chur番入u

不過一定要好自律

唔洗
有好多純唔識玩dse
(唔小fd係)

hkcc

讀到嘅係人都上到去,仲會 care 邊到好啲咩? ive HD 啲人一樣可以入番 local year 3
邊間都無所謂,最緊要自己肯努力

就算入到都唔代表野讀

今日第一次見閃光

dse出路好多
入asso囉真係衰咗咪
chur番入u

不過一定要好自律

唔洗
有好多純唔識玩dse
(唔小fd係)

hkcc

hkcc真係升學率過80%

組爸係hkcc cgpa 3.9
嚇到我想車巴佢

度度都多嫁啦

佢aim 2咋

唔怪得之你要扮工啦

好恐佈

5千蚊來回真係貴咩?

你去邊?

英》荷》德》香港

好恐佈

最性價比係邊個

等有平機飛再諗FOR SURE

佢aim 2咋

唔怪得之你要扮工啦

你已經比左例子去證明你語文能力有問題

好恐佈

5千蚊來回真係貴咩?

你去邊?

英》荷》德》香港

去英國五千唔係合理咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞