[gay]天行健的心事分享區(61)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

自己畫幅唔係更好咩,火柴人一幅,係你畫嘅都勝過梵高、達芬奇

自己畫啦

求空樽豆奶一幅

我有咩回報先

我有諗過print合照十幾張掛牆

Over 左

用即影即有痴牆

自己畫幅唔係更好咩,火柴人一幅,係你畫嘅都勝過梵高、達芬奇

自己畫啦

求空樽豆奶一幅

我有咩回報先

Over 左

用即影即有痴牆

Mk
學生拍拖應唔應該AA?

https://lihkg.com/thread/161026/page/1?ref=android

LIHKG @ Android

就算結左婚都要AA 錢銀野好煩

有拖拍先算

點解唔aa

分手果陣
某:乜乜乜果啲錢係我比嫁
好驚依啲

妖,反正都分得,講埋呢啲野,仲覺得自己分得岩

如果真係介意
當初都唔會係俾錢個個

咁又真係會有人又比錢,又介意

就算結左婚都要AA 錢銀野好煩

有拖拍先算

點解唔aa

分手果陣
某:乜乜乜果啲錢係我比嫁
好驚依啲

妖,反正都分得,講埋呢啲野,仲覺得自己分得岩

如果真係介意
當初都唔會係俾錢個個

agger

講得出依啲嘅人
為另一半 provide 嘅時候都一定係求回報
早飛早著啦

好似講得幾有道理?

自己畫啦

求空樽豆奶一幅

我有咩回報先

Over 左

用即影即有痴牆

Mk

但真係靚

如果真係介意
當初都唔會係俾錢個個

冇睇出面個post????

冇呀,齋睇你地留言,搭錯線嘅 sor 囉

學生拍拖應唔應該AA?

https://lihkg.com/thread/161026/page/1?ref=android

LIHKG @ Android

AA有時會老尷
我覺得有時我比有時佢比就行了

有朋友一個學生 一個做左野幾年
成日食飯要個學生比

哇,水兵

試過自己買聖誕禮物俾自己仲貼埋條仔個份

魚哥真係多故事
唔知點解最近越黎越有想出櫃嘅衝動

正常,有拖拍就會想出櫃。

諗清楚啊記得
有冇d咩石 水晶之類可以擺係到 激發下靈感 創意之類

諗清楚啊記得

我同屋企人關係好,又打左底。
如果有個岩既,又穩定既,我會帶返屋企。

分手單同左一個圈外fd 講 「其實我尋日分左手」,鑑於第二日成班人北上玩,得我地兩個嘅時候,佢諗住安慰我,但用詞永遠係「女仔...」「啲女呢...」個下真係 so sad me

諗清楚啊記得

你依家唔係有咩

出街行多啲,睇多啲書,仲好啦

諗清楚啊記得

你依家唔係有咩

我邊有 我都想有

諗清楚啊記得

你依家唔係有咩

我邊有 我都想有

安德魯唔係你咩?

分手單同左一個圈外fd 講 「其實我尋日分左手」,鑑於第二日成班人北上玩,得我地兩個嘅時候,佢諗住安慰我,但用詞永遠係「女仔...」「啲女呢...」個下真係 so sad me

我調返轉啵
琴日有個friend講條女乜乜乜,我同佢講好彩我唔鍾意女人,女人咁閪煩
之後佢:『okay you win

諗清楚啊記得

你依家唔係有咩

我邊有 我都想有

安德魯唔係你咩?

應該係?

出街行多啲,睇多啲書,仲好啦

我都覺得自己好廢 廢到要靠呢d
入唔到大家係咪只有死路一條
魯魯幾時可以抱走我
入唔到大學係咪只有死路一條
魯魯幾時可以抱走我

我同你溝通唔到
入唔到大學係咪只有死路一條

唔係
香港地唔讀大學都大把世界
魯魯幾時可以抱走我

我同你溝通唔到

我都知隔左層山
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞