[gay]天行健的心事分享區(61)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
Check完in,去翠華食翻個早餐先,成朝都未食過野;早晨呀各位
Check完in,去翠華食翻個早餐先,成朝都未食過野;早晨呀各位

早晨雷弟弟

早晨雷弟弟

早晨雷克
總會令我隨時回答我願意~

早晨雷弟弟

早晨雷克

去邊玩呀
超 級 巨 聲 魔 音 趙 展 彤、林 昇 湋 大 個 仔 大 個 女 !
https://lihkg.com/thread/161921/page/1?ref=ios

林生個樣
痴線放負都假
我先冇你諗得咁重機心
琴晚又比蚊嘈醒
我明明已經特登沖涼沖乾淨啲同換枕頭套

早晨雷弟弟

早晨雷克

去邊玩呀

大阪大阪

600蚊打一次飛機

咁平嘅

屯門除咗ua個兩間都好平
依張學生
我睇60嫁

600蚊打一次飛機

咁平嘅

學生 前面d位 細場 少人時段 就會咁平

nola 平時係第二間睇夜場都係依個價
btw 位前唔影響價位...(我d行係山頂)
超 級 巨 聲 魔 音 趙 展 彤、林 昇 湋 大 個 仔 大 個 女 !
https://lihkg.com/thread/161921/page/1?ref=ios

林生個樣

林生個樣

林生屌得

見夜空不如見我好過

你過黎港島啦

黎元朗搵我

都好近
行去中環有直車到

行去中環,即係魚仔住中環附近架咋喎,中環一帶地段咁貴...魚巴一定係有錢人家黎

入元朗好呀
搵我

你又元朗咩

成班元朗撚

你過黎港島啦

黎元朗搵我

都好近
行去中環有直車到

行去中環,即係魚仔住中環附近架咋喎,中環一帶地段咁貴...魚巴一定係有錢人家黎

入元朗好呀
搵我

你又元朗咩

成班元朗撚

林生個樣

林生屌得

條眉好短好細
幾得意嘅
仔大女大都18變

早晨雷弟弟

早晨雷克

去邊玩呀

大阪大阪

正,我都想去

你過黎港島啦

黎元朗搵我

都好近
行去中環有直車到

入元朗好呀
搵我

你又元朗咩

成班元朗撚

你好似屯門喎

600蚊打一次飛機

咁平嘅

屯門除咗ua個兩間都好平
依張學生
我睇60嫁

Ua學生65

早晨雷弟弟

早晨雷克

去邊玩呀

大阪大阪

正,我都想去

儲下錢term break去啦

早晨雷弟弟

早晨雷克

去邊玩呀

大阪大阪

正,我都想去

再無Sem Break

早晨雷弟弟

早晨雷克

去邊玩呀

大阪大阪

正,我都想去

再無Sem Break

Final

黎元朗搵我

都好近
行去中環有直車到

入元朗好呀
搵我

你又元朗咩

成班元朗撚

你好似屯門喎

yes

林生個樣

林生屌得

條眉好短好細
幾得意嘅
仔大女大都18變

唔講唔覺
條眉短到

早晨雷克

去邊玩呀

大阪大阪

正,我都想去

再無Sem Break

Final

恭喜你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞