[gay]天行健的心事分享區(61)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
豆巴真係好識哄人開心,求其畫都好過梵高 唔係唔得,但相信係度得雷巴有呢個可能性

係種材能黎既,我有個friend都係咁
好聽啲就係識tum人開心,難聽就係厹

唔好咁講佢,我真係好受落架

我正想咁講,對你地某啲人黎講我只係厹
又有無諗過,我只係單純想每一個人開心

千祈唔好俾佢地影響到你

其實都幫到我有時都要控制下自己
俾到你地一個咁嘅觀點,都係我自己做得唔好姐
入唔到大學係咪只有死路一條

唔係
香港地唔讀大學都大把世界

我IVE仔,仲未死得

大把叻人都無讀大學,讀到大學唔代表啲咩……可況而家香港乜柒都有得讀

冇讀大學定冇係香港讀大學

無讀大學

唉,見到HKU天文學執左我真係好心痛,如果HKU賣大包,中英唔夠3既人都讀到,咁我一定衝去讀

就算入到都唔代表野讀
豆巴真係好識哄人開心,求其畫都好過梵高 唔係唔得,但相信係度得雷巴有呢個可能性

千祈唔好俾佢地影響到你

講野油腔滑調係幾容易比人誤會

Perfect Illusion

我都想好似梵高咁
死後名留青史

但係生前不被人重視

諗起黃子華棟篤笑
梵高理財

不被重視係啲畫啫
我都有少少覺得我啲野唔太主流

唔係

我IVE仔,仲未死得

大把叻人都無讀大學,讀到大學唔代表啲咩……可況而家香港乜柒都有得讀

無讀大學

唉,見到HKU天文學執左我真係好心痛,如果HKU賣大包,中英唔夠3既人都讀到,咁我一定衝去讀

就算入到都唔代表野讀

今日第一次見閃光
留名
留名

新人留名

千祈唔好俾佢地影響到你

講野油腔滑調你幾容易比人誤會

我依家明喇,但都太遲喇唉...

我IVE仔,仲未死得

無讀大學

就算入到都唔代表野讀

今日第一次見閃光

dse出路好多
入asso囉真係衰咗咪
chur番入u

唔係

我IVE仔,仲未死得

無讀大學

就算入到都唔代表野讀

今日第一次見閃光

走左去打波同落左一陣gym 睇下隻腳點
一番到去就訓 訓到啱啱 就黎5am 先食野 不過食又香又辣咖喱飯
留名

新人留名

face ?
stat ?

looking for?
入唔到大學係咪只有死路一條

唔係

我IVE仔,仲未死得

無讀大學

你唔好話讀PhD唔洗用腦,有heart就讀得?
我都狗衝啦屌

讀phD之前唔係要讀MASTER咩 要一步一步咁上

我IVE仔,仲未死得

無讀大學

就算入到都唔代表野讀

今日第一次見閃光

dse出路好多
入asso囉真係衰咗咪
chur番入u

咁我讀IVE算

無讀大學

就算入到都唔代表野讀

今日第一次見閃光

dse出路好多
入asso囉真係衰咗咪
chur番入u

係架。入唔番 local 都仲有 top up 揀
做文職等無需專業知識嘅,top up 唔 top up 人地都係出 degree 嘅 offer 俾你架咋
比啲希望自己啦

無讀大學

就算入到都唔代表野讀

今日第一次見閃光

dse出路好多
入asso囉真係衰咗咪
chur番入u

咁我讀IVE算

ive vs asso一定係asso
asso出路都叫多
留名

新人留名

face ?
stat ?

looking for?

180/65/猛零

無讀大學

就算入到都唔代表野讀

今日第一次見閃光

dse出路好多
入asso囉真係衰咗咪
chur番入u

咁我讀IVE算

asso出路都叫多

I大都唔差啦

無讀大學

就算入到都唔代表野讀

今日第一次見閃光

dse出路好多
入asso囉真係衰咗咪
chur番入u

咁我讀IVE算

asso出路都叫多

聽講ASSO好多free rider

就算入到都唔代表野讀

今日第一次見閃光

dse出路好多
入asso囉真係衰咗咪
chur番入u

咁我讀IVE算

asso出路都叫多

度度都多嫁啦

就算入到都唔代表野讀

今日第一次見閃光

dse出路好多
入asso囉真係衰咗咪
chur番入u

咁我讀IVE算

asso出路都叫多

I大都唔差啦

design+engine係
其他真係...

我IVE仔,仲未死得

無讀大學

就算入到都唔代表野讀

今日第一次見閃光

dse出路好多
入asso囉真係衰咗咪
chur番入u

不過一定要好自律

就算入到都唔代表野讀

今日第一次見閃光

dse出路好多
入asso囉真係衰咗咪
chur番入u

咁我讀IVE算

asso出路都叫多

度度都多嫁啦

乜唔係想入返大學先會讀asso咩

今日第一次見閃光

dse出路好多
入asso囉真係衰咗咪
chur番入u

咁我讀IVE算

asso出路都叫多

度度都多嫁啦

屌你想考好dse都係為入u啦

dse出路好多
入asso囉真係衰咗咪
chur番入u

咁我讀IVE算

asso出路都叫多

度度都多嫁啦

佢aim 2咋

咁我讀IVE算

asso出路都叫多

度度都多嫁啦

佢aim 2咋

oh係喎
但夜空唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞