[gay]天行健的心事分享區(61)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
同一個人講 你唔戴眼鏡真係好好睇 咁算唔算表白

正如,你話有人搞個人望義咁佢係唔係搞個人主義

唔好FF咁多啦

我果次話佢搞個人崇拜 果陣只係自己太細 咁岩見到王洋達搞個人崇拜,於是學左呢個term咪貪得意套左落炸雞身上 我估唔到一個pm 到而家炸雞仲咁清楚記得 對唔住 你一定受左好大冤屈

點會係你錯呀
錯果個明明係我
好對唔住呀小空空
係我錯 我唔應該聽人講叫埋你去玩
千錯萬錯都係我唔好

對唔住 我好內疚

你有冇諗過幾時死呀?係邊死?點樣死呀?

之前有

依家冇啦?
其實我估人人都有諗過自殺

我唯一優點係eq高

我好難嬲極少發脾氣但玻璃心算eq低定高

Aq低

Aq係咩

逆境智商

之前有

依家冇啦?

我唯一優點係eq高

我好難嬲極少發脾氣但玻璃心算eq低定高

Aq低

Aq係咩

逆境智商

我好似都好低
好易發脾氣但金魚記憶

係,有時真係唔知點解,會好唔開心

唯一一次有自殺念頭係小學,俾老豆毒打完。

日撚日都好想跳落去算

@魚巴

冇呀
學校7樓跳落去夠唔夠高呀
望落去仲高過我屋企8樓

其實點解你唔去睇個醫生?

1.因為我未嚴重到咁
2.唔識做戲 普通一兩句大話我冇乜所謂 但呢啲戲我覺得自己良心會過意唔去
3.唔想比識嘅人知(屋企人朋友乜乜乜)

你突然咁正面既

唔好FF咁多啦

我果次話佢搞個人崇拜 果陣只係自己太細 咁岩見到王洋達搞個人崇拜,於是學左呢個term咪貪得意套左落炸雞身上 我估唔到一個pm 到而家炸雞仲咁清楚記得 對唔住 你一定受左好大冤屈

點會係你錯呀
錯果個明明係我
好對唔住呀小空空
千錯萬錯都係我唔好

對唔住 我好內疚

係我要講對唔住先岩呀
隻墨西哥啤又幾好飲

唔好FF咁多啦

點會係你錯呀
錯果個明明係我
好對唔住呀小空空
千錯萬錯都係我唔好

對唔住 我好內疚

係我要講對唔住先岩呀

攬埋一舊喊啦

日撚日都好想跳落去算

@魚巴

冇呀
望落去仲高過我屋企8樓

1.因為我未嚴重到咁
2.唔識做戲 普通一兩句大話我冇乜所謂 但呢啲戲我覺得自己良心會過意唔去

咁點先叫嚴重

到身體方面都有事掛
暴飲暴食 頭痛頭暈 失眠/嗜睡 冇一樣有

係,有時真係唔知點解,會好唔開心

唯一一次有自殺念頭係小學,俾老豆毒打完。

日撚日都好想跳落去算

@魚巴

之前有

依家冇啦?

暫時冇

未諗過
不過諗過我存在既意義

係一個好好思考既問題

@魚巴

冇呀
望落去仲高過我屋企8樓

1.因為我未嚴重到咁

咁點先叫嚴重

到身體方面都有事掛

日撚日都好想跳落去算

@魚巴

冇呀
望落去仲高過我屋企8樓

1.因為我未嚴重到咁

你突然咁正面既

咁都叫正面

冇呀
望落去仲高過我屋企8樓

1.因為我未嚴重到咁

咁點先叫嚴重

到身體方面都有事掛

咩呀

@魚巴

之前有

依家冇啦?

暫時冇

未諗過
不過諗過我存在既意義

係一個好好思考既問題

你存在 我嬸嬸的腦海裏

唔好FF咁多啦

點會係你錯呀
錯果個明明係我
好對唔住呀小空空
千錯萬錯都係我唔好

對唔住 我好內疚

係我要講對唔住先岩呀

攬埋一舊喊啦

你兩個

唔好FF咁多啦

點會係你錯呀
錯果個明明係我
好對唔住呀小空空
千錯萬錯都係我唔好

對唔住 我好內疚

係我要講對唔住先岩呀

攬埋一舊喊啦

對唔住呀空空 我唔應該搞個人崇拜
訓先 要有regular作息

日撚日都好想跳落去算

@魚巴

冇呀
望落去仲高過我屋企8樓

1.因為我未嚴重到咁

你突然咁正面既

咁都叫正面

相對正面

唔好FF咁多啦

點會係你錯呀
錯果個明明係我
好對唔住呀小空空
千錯萬錯都係我唔好

對唔住 我好內疚

係我要講對唔住先岩呀

攬埋一舊喊啦

你兩個

魯魯呀 我對佢唔住呀 嗚嗚嗚嗚

@魚巴

冇呀
望落去仲高過我屋企8樓

1.因為我未嚴重到咁

咁點先叫嚴重

到身體方面都有事掛

其實我真心覺得你係d developmental stages度未establish到個goal
我都未接觸過呢d case好難幫到你
而且even要counsel都冇可能係呢度coun 到
視后江宇

冇呀
望落去仲高過我屋企8樓

1.因為我未嚴重到咁

咁點先叫嚴重

到身體方面都有事掛

其實我真心覺得你係d developmental stages度未establish到個goal
我都未接觸過呢d case好難幫到你
而且even要counsel都冇可能係呢度coun 到

係囉我邊會負到抑鬱

唔好FF咁多啦

點會係你錯呀
錯果個明明係我
好對唔住呀小空空
千錯萬錯都係我唔好

對唔住 我好內疚

係我要講對唔住先岩呀

攬埋一舊喊啦

你兩個

誰知道我們

冇呀
望落去仲高過我屋企8樓

1.因為我未嚴重到咁

咁點先叫嚴重

到身體方面都有事掛

咩呀

知唔知乜野叫心理病
視后江宇

Do you feel like you are owning 夜空 a drink to think him for saying you are 個人主義?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞